Eylül Ayı Aylık Olağan Meclis Toplantımıza Ak Parti Heyeti Konuk Oldu.

AK Parti Burdur Milletvekili Bayram Özçelik, Burdur İl Genel Meclisi Başkanı Murat Akbıyık ve AK Parti Burdur İl Başkanı Volkan Mengi, Odamız Meclis Toplantı Salonunda düzenlenen Aylık Olağan Meclis Toplantımıza misafir oldular.

Toplantıda kurumlar arası işbirliği ve Burdur ekonomisi hakkında karşılıklı istişarelerde bulunuldu.

Heyet, Yönetim Kurulu Başkanımız Yusuf Keyik'i de ziyaret etti. Toplantımıza katılım ve ilgi için memnuniyet duyduklarını ifade eden Yönetim Kurulu Başkanımız Yusuf Keyik; Milletvekili Özçelik, İl Genel Meclisi Başkanı Akbıyık ve İl Başkanı Mengi'ye ayrı ayrı teşekkür etti.