Skip to main content

ETO’dan BUTSO’ya Nezaket Ziyareti

Eskişehir Ticaret Odası (ETO), Burdur Ticaret ve Sanayi Odası (BUTSO) Yönetimine nezaket ziyaretinde bulundu. ETO Meclis Başkanı İskender Bayar, Yönetim Kurulu Başkanı Metin Güler, Yönetim Kurulu Bşk. Yrd. Halil Ara ve Yönetim Kurulu Üyesi Kerem Can Apaydın’dan oluşan heyetin ziyaretinde; BUTSO Yönetim Kurulu Başkanı Yusuf Keyik’in yanı sıra BUTSO Meclis Başkanı Feyzi Oktay, Yönetim Kurulu Üyeleri Ömer Faruk Gündüzalp, Hasan Ali Daldal, Aykut Acun yer aldılar.
ETO yöneticilerinin yaptığı ziyaretten memnuniyetini belirten BUTSO Yönetim Kurulu Başkanı Yusuf Keyik, ziyarete ilişkin yaptığı açıklamada; “Batı Anadolu’muzun gelişmiş illerinden olan Eskişehir Ticaret Odası yöneticileri Odamıza bir nezaket ziyaretinde bulundular. ETO yöneticileri, Eskişehir’in de yer aldığı Antalya’da 25-28 Şubat 2015 tarihlerinde yapılmakta olan ‘4. Uluslararası İçecek İhtisas Fuarı’na düzenledikleri gezi vesilesiyle, bize ve Isparta TSO’na da bir tanışma ziyareti düşünmüşler. Kahvaltıda bir araya gelerek, tanışma ve sohbet imkanı bulduk. Batı Anadolu’da yer alan iki Oda yönetimleri olarak, bu vesile ile iki ilin ekonomik ve ticari durumları üzerinde fikir alışverişi yaptık. Ziyaretten büyük memnuniyet duyduk” dedi.



Yararlı Linkler

İletişim

0 248 234 62 05

Bu e-Posta adresi istenmeyen posta engelleyicileri tarafından korunuyor. Görüntülemek için JavaScript etkinleştirilmelidir.

Sosyal Medya

Adres: Yeni Mahalle Şehit Teğmen Halil DEMİRÖRS Cad. No: 2 Burdur Türkiye Telefon: +90 248 234 62 05 pbx Faks: +90 248 233 67 34
Bu site, Burdur Ticaret ve Sanayi Odası Bilgi İşlem Servisi tarafından hazırlanmaktadır. | Tüm hakları saklıdır. | © butso.org.tr | Bu e-Posta adresi istenmeyen posta engelleyicileri tarafından korunuyor. Görüntülemek için JavaScript etkinleştirilmelidir.