Skip to main content

Erman’dan BUTSO’ya Veda Ziyareti

Uzun yıllar Cumhuriyet Halk Partisi’nde siyaset yapan Süleyman Erman, 5 yıla yakın görev yaptığı CHP İl Başkanlığından ayrıldı. Önümüzdeki 2015 seçimlerinde aday olabilmek için, Başkanlıktan ayrılan Erman, Ana Muhalefet Başkanı sıfatıyla, son kez çeşitli kurum ve kuruluşlara veda ziyaretlerinde bulunuyor.
İlimiz muhasebecilerinden olan Süleyman Erman, geçtiğimiz gün Burdur Ticaret ve Sanayi Odası (BUTSO)’na da bu kapsamda ziyarette bulundu. Erman, Oda Başkanı Yusuf Keyik’e makamında yaptığı ziyarette, CHP’den Burdur Milletvekili adaylığı düşüncesiyle ayrıldığını ve bu nedenle veda ziyaretleri yapmakta olduğunu açıklayarak şunları söyledi:
“Ana Muhalefet Partisi İl Başkanı olarak, İlimizin en büyük sivil toplum kuruluşu olan BUTSO Yönetimi ile birlikte çalışmalar yaptık. Çeşitli konularda ve çeşitli zeminlerde, Burdur’un problemlerini çizmek adına bir araya geldik. Çeşitli fikir alışverişlerinde bulunduk. Ben 5 yıla yakındır, CHP il Başkanlığı yaptım. BUTSO Başkanı Yusuf Keyik de üç dönemdir uzun bir Yönetim Kurulu Başkanlığı yapmaktadır. Bu dönemlerde, hep birbirimize destek olduk. Yanlış gördüğümüz birçok konuda itirazlarımız oldu muhakkak. Ancak daima yapıcı olduk ve ortak akılda buluştuk. Bundan sonra da Halkımız bize Milletvekilliği görevi verecek olursa, yine Burdur menfaatleri yönünde hizmetlerimizi sürdüreceğiz.”



Burdur Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Yusuf Keyik de; İl Başkanlığı sıfatının son günlerinde olan Süleyman Erman’ın bu nazik ziyaretleri için kendisine teşekkür etti. Geçen süredeki Burdur’a hizmet süreçlerini değerlendiren Başkan Keyik; “Bu üçüncü dönemdir Oda Başkanlığı yürütüyorum. Sayın CHP İl Başkanımızla hep bir anlayış ve diyalog içinde olduk. Özellikle Burdur’un en temel sorunlarında hep fikir alışverişinde bulunarak ortak çözüm önerilerimiz oldu. Biz Oda yönetimi olarak, bütün siyasi partilerle iyi ilişkiler ve samimi yaklaşımlar içinde olduk. Sayın Erman, CHP’de yaptığı çalışmalarla adaylığı hak ettiği görülmektedir. Burdur ekonomisinin sorunlarına da yabancı olmadığını bildiğimiz Erman’ın Meclise girmesi halinde de diyalog ve birlikte hareket tarzımızı sürdüreceğiz. Çalışmalarınızda başarılar diliyorum.” dedi.






Yararlı Linkler

İletişim

0 248 234 62 05

Bu e-Posta adresi istenmeyen posta engelleyicileri tarafından korunuyor. Görüntülemek için JavaScript etkinleştirilmelidir.

Sosyal Medya

Adres: Yeni Mahalle Şehit Teğmen Halil DEMİRÖRS Cad. No: 2 Burdur Türkiye Telefon: +90 248 234 62 05 pbx Faks: +90 248 233 67 34
Bu site, Burdur Ticaret ve Sanayi Odası Bilgi İşlem Servisi tarafından hazırlanmaktadır. | Tüm hakları saklıdır. | © butso.org.tr | Bu e-Posta adresi istenmeyen posta engelleyicileri tarafından korunuyor. Görüntülemek için JavaScript etkinleştirilmelidir.