Eğitim-Öğretim Yılı AÇILIŞ BİLDİRİSİ

Eğitim-öğretimde markalaşma sürecini geliştirmeliyiz.
Burdur Ticaret ve Sanayi Odası (BUTSO) Yönetim Kurulu Başkanı Yusuf Keyik, Eğitim-Öğretim yılının başlaması nedeniyle bir bildiri yayınladı. Bildiride, “Burdur’un, eğitim-öğretimde markalaşma sürecinin geliştirilmesi”ne vurgu yapan Keyik şunları belirtti:
“Burdur’umuz, 2005’lerden bu yana, orta öğretim başarılarıyla kendini göstererek, ‘Eğitimde marka şehir’ olma değerini ortaya koymuştur. 2006’da açılan Mehmet Akif Ersoy Üniversitemiz (MAKÜ) ile bu marka hareketi hızlanmış, Ülkemizin gözde eğitim şehirlerinden birisi haline gelmiştir. Bu markalaşma, öğrenci-veli tercihlerinden de anlaşılmaktadır. Burdur esnafımız, öğrencilerin barınma ve beslenme ihtiyaçlarını daha makul fiyatlarda tutmayı sağlamalı ve öğrencilerin dinlenme-eğlenme ihtiyaçlarına yeterince cevap vermelidir. Burdur’umuz, eğitim-öğretimde markalaşma sürecini geliştirmelidir.”

Başkan Keyik; “Bu vesile ile 2015-2016 Öğretim Yılının, tüm öğrencilerimiz, öğretmen ve öğretim üyelerimiz için hayırlı olmasını ve esnafımız açısından da verimli geçmesini diliyorum” dedi.