Skip to main content

BUTSO Ziyaret Trafiği

Burdur Ticaret ve Sanayi Odası (BUTSO), bir yandan ilimize yeni adanan ve yeni seçilenlere hayırlı olsun ziyaretleri yaparken, diğer yandan makamında ziyaretlerle ilgilenmektedir. BUTSO Yönetim Kurulu Başkanı Yusuf Keyik’in bir günlük ziyaret trafiğinde şu hareket yer aldı: BUTSO Başkanı Yusuf Keyik, Yönetim Kurulundan İbrohim Solak, Ömer Çeliker ve Hüseyin Yardım olmak üzere ilimize yeni atanan İl Emniyet Müdürü Eyüp Özüdoğru’yu makamında ziyaret etti. Ziyarette, tanışma ve ilimizin özellikle ekonomi ve ticarete bakan yönleriyle bilgi alışverişi yapıldı.

BUTSO Yönetimi aynı gün, yeni seçilen Burdur Ziraat Odası Başkanı Ziraat Mühendisi İbrahim Demir’i makamında ziyarette bulundu. Başkan Yusuf Keyik, Ömer Çeliker ve Ziraat Odası Genel Sekreteri Metin Tuncer’in de yer aldığı ziyarette, Burdur ekonomisini en kapsamlı şekilde belirleyen, hayvancılık ve teknolojik gelişimleri ile ticaret ve sanayinin en önemli sektörünü oluşturduğu ortaya kondu. Ziyarette, Burdur halkını bu kapsamda yakından ilgilendiren Ziraat Odası’nın, Çiftçimize daha etkin bir rehberlik çalışmaları içinde olacağı ve olması gerektiği üzerinde ayrıntılarla duruldu. Ziyarette ayrıca, BUTSO ve Ziraat Odası’nın karşılıklı olarak birbirlerine destek olacakları vurgulandı.

Aynı gün, Ak Parti aday adayı Mehmet Başaran ve Prof Dr. Adem Korkmaz BUTSO Yönetim Kurulu Başkanı Yusuf Keyik’i makamında ziyarette bulundular. Yine Başkan Keyik’i makamında ziyaret eden AFAD Burdur İl Müdürü Mehmet Oral, Başkan Keyik’e, yardım kampanyalarında gösterdikleri destek dolayısıyla bir teşekkür plaketi sundu. Bu ziyaretlerde de Burdur’un ekonomik sorunları ve çözüm üzerindeki görüşlere ilişkin fikir alışverişi yapıldı.

İlgili Fotoğraflar:



Yararlı Linkler

İletişim

0 248 234 62 05

Bu e-Posta adresi istenmeyen posta engelleyicileri tarafından korunuyor. Görüntülemek için JavaScript etkinleştirilmelidir.

Sosyal Medya

Adres: Yeni Mahalle Şehit Teğmen Halil DEMİRÖRS Cad. No: 2 Burdur Türkiye Telefon: +90 248 234 62 05 pbx Faks: +90 248 233 67 34
Bu site, Burdur Ticaret ve Sanayi Odası Bilgi İşlem Servisi tarafından hazırlanmaktadır. | Tüm hakları saklıdır. | © butso.org.tr | Bu e-Posta adresi istenmeyen posta engelleyicileri tarafından korunuyor. Görüntülemek için JavaScript etkinleştirilmelidir.