Skip to main content

BUTSO Yönetiminden Vekillere Ziyaret

BUTSO Yönetimi, İlimiz ve Bölgemizden seçilen 64. Dönem Milletvekillerimizden Bayram Özçelik, Reşat Petek, Mehmet Göker, Çetin Osman Budak’ı ve ayrıca Eskişehir Milletvekili Harun Karacan’ı makamında ziyaret etti. Ziyarette; Burdur Ticaret ve Sanayi Odası (BUTSO) Meclis Başkanı Feyzi Oktay, Yönetim Kurulu Başkanı Yusuf Keyik, Başkan Yardımcıları İbrahim Solak ve Ömer Çeliker ile üyeler Ömer Faruk Gündüzalp, Hasan Ali Daldal, Hüseyin Yardım ve Aykut Acun yer aldılar.
BUTSO Heyeti, TBMM’ne 64. Dönem Milletvekili olarak yeni seçilen ilimiz ve bölgemiz milletvekillerinden Bayram Özçelik, Reşat Petek, Mehmet Göker, Çetin Osman Budak’ı ve ayrıca Eskişehir Milletvekili Harun Karacan’ı, geçtiğimiz gün makamında ziyaret ederek, hayırlı olsun dileklerini iletti. TBMM Anayasa Komisyonu Başkan Vekili olan Reşat Petek’i ziyaret eden heyet, Petek’in ani bir programla Brüksel’e gitmesi nedeniyle, Yardımcısı Nuri Tekşen ile görüştü. Ardından Bayram Özçelik, Mehmet Göker, Çetin Osman Budak’ı makamında ziyaret ile hayırlı olsun dileklerini ileten heyet, bir süre, özellikle Güneydoğu ve Güneyimizde cereyan eden ve tırmanış eğilimindeki gelişmelere ilişkin görüş alışverişinde bulundu.

Aynı gün öğleden sonra ise; Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği Yönetim Kurulu Üyesi, TOBB Büyük Anadolu Lojistik Başkanlığı ve TOBB Strateji Geliştirme Yüksek Kurulu üyeliği yaparken Eskişehir Milletvekili Harun Karacan’ı ziyaret etti. TBMM’de Sanayi, Ticaret, Enerji ve Tabii Kaynaklar, Bilgi ve Teknoloji komisyonu başkan vekili olan Karacan’la bir süre görüşen BUTSO Heyeti; 2. OSB’de gelinen durum ve karşılaşılan sıkıntıları anlattı. 2.OSB’de alt yapı konusunun tamamlandığını, elektrik dağıtımı konusunda ihale noktasına gelindiğini ve bundan sonra özellikle büyük yatırımcıya ihtiyaç olduğunu belirten Burdur heyeti, aynı zamanda bir yatırımcı olan Karacan’dan da bir fabrika yatırımında bulunmasını istedi.

İlgili Fotoğraflar:



Yararlı Linkler

İletişim

0 248 234 62 05

Bu e-Posta adresi istenmeyen posta engelleyicileri tarafından korunuyor. Görüntülemek için JavaScript etkinleştirilmelidir.

Sosyal Medya

Adres: Yeni Mahalle Şehit Teğmen Halil DEMİRÖRS Cad. No: 2 Burdur Türkiye Telefon: +90 248 234 62 05 pbx Faks: +90 248 233 67 34
Bu site, Burdur Ticaret ve Sanayi Odası Bilgi İşlem Servisi tarafından hazırlanmaktadır. | Tüm hakları saklıdır. | © butso.org.tr | Bu e-Posta adresi istenmeyen posta engelleyicileri tarafından korunuyor. Görüntülemek için JavaScript etkinleştirilmelidir.