Skip to main content

BUTSO Yönetimi Personelini Ödüllendirdi

Burdur Ticaret ve Sanayi Odası (BUTSO) Yönetimi, Oda'ya sınıf atlatan Akreditasyon Belgesinin BUTSO'ya kazandırılmasında üstün gayret sarfeden tüm personeli ile danışmanlık hizmeti veren Emekli TSE Bölge Müdürü Hasan Akçay'ı plaketle ve özel çalışmaları nedeniyle de Akreditasyon Kurulu'nu çeyrek altınla ödüllendirdi.

Plaket verilen BUTSO personeli; Sedat Öz, Naile Küçükkepeci Ergün, Ekrem Baloğlu, Hesna Kip, Gürkan Koçer, A.Kaan Doğudan, Mustafa Özdemir, Şükran Kayım, Ahmet Can, Hulusi İlhan, Lütfiye Aktürk, Vedat Bedir ve Kadir Acar. Ayrıca çeyrek altın ödülü verilenler; Ekrem Baloğlu, Gürkan Koçer, A. Kaan Doğudan, Şükran Kayım ve Hulusi İlhan oldu.

Burdur Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Yusuf Keyik, geçen Cuma günü, Burdur Milletvekillerinin katılımlarıyla, Meclis Toplantısının sonunda yaptığı bir konuşma ile Oda personeline Akreditasyon ödülü vereceklerini açıkladı. Burdur Ticaret ve Sanayi Odası'nın hizmet kalitesinin artırılması ve BUTSO'ya uluslar arası Akreditasyon Belgesi kazandırmaları nedeni ile Oda personelinin bu çalışmalarda özverili ve üstün çalışmalarının takdir edilmesi gerektiğini düşündüklerini belirten Keyik; Tüm personele ve emeği geçen Hasan Akçay'a teşekkür ediyorum. "Marifet iltifata tabidir" sözünün de gereği olarak, bu çalışmaların anısına tüm personelimizi ödüllendiriyoruz" dedi. Ödüller, Burdur Milletvekilleri Bayram Özçelik, Hasan Hami Yıldırım ve Ramazan Kerim Özkan tarafından sahiplerine verildi.

NOT:
BUTSO Basın Danışmanlığı
14.04.2012

Yararlı Linkler

İletişim

0 248 234 62 05

Bu e-Posta adresi istenmeyen posta engelleyicileri tarafından korunuyor. Görüntülemek için JavaScript etkinleştirilmelidir.

Sosyal Medya

Adres: Yeni Mahalle Şehit Teğmen Halil DEMİRÖRS Cad. No: 2 Burdur Türkiye Telefon: +90 248 234 62 05 pbx Faks: +90 248 233 67 34
Bu site, Burdur Ticaret ve Sanayi Odası Bilgi İşlem Servisi tarafından hazırlanmaktadır. | Tüm hakları saklıdır. | © butso.org.tr | Bu e-Posta adresi istenmeyen posta engelleyicileri tarafından korunuyor. Görüntülemek için JavaScript etkinleştirilmelidir.