BUTSO Yönetimi, Kurum Ziyaretleri Gerçekleştirdi

Burdur Ticaret ve Sanayi Odası (BUTSO) Yönetim Kurulu Başkanı Yusuf Keyik, Meclis Başkanı Feyzi Oktay ve Yönetim Kurulu Üyeleri İbrahim Solak, Ömer Çeliker, Hasan Ali Daldal ve Aykut Acun; Burdur Defterdarlığında Vekil olarak göreve başlayan Muhammed Osman ŞENER, Defterdarlık Müdürü Uğur İnan ve Baro Başkanlığına seçilen Av. Ramazan Gedik’e hayırlı olsun ziyaretinde bulundular. Ziyarette, tanışmanın yanı sıra; bulunulan makamlardaki görev süreleri içinde, Burdur için karşılıklı yardımlaşma ve istişare anlayışında gösterilecek ortak duyarlılığın önemi vurgulandı.

Ziyaretlere ilişkin bilgi veren BUTSO Başkanı Yusuf Keyik; karşılıklı ziyaretlerin önemine değinerek şunları söyledi: Oda Yönetimi olarak, resmi-sivil kurum ve kuruluşların, yetkililerinin birbirlerini tanıma ve Burdur için gerekli durumlarda, bilgi alışverişinde ve birbirlerine destek anlamında yardımlaşma içinde bulunmalarına özel bir önem veriyoruz. Ziyaretler, karşılıklı olarak moral sağladığı gibi, kararlardaki isabetliliğin ve verimliliğin artırılmasında da anahtar rolü bulunmaktadır. İmkanlarımız ölçüsünde, hem kurum ve kuruluşlara ve hem de asıl görev alanımız olan üye ziyaretlerinde bulunmaya devam edeceğiz.

Burdur Defterdar Vekili Muhammed Osman ŞENER, Defterdarlık Müdürü Uğur İnan ve Burdur Baro Başkanı Av. Ramazan Gedik, Oda Yönetiminin kendilerine yaptıkları bu nazik ziyaretler için teşekkür ettiler.

İlgili Fotoğraflar: