Skip to main content

BUTSO Yönetimi, Emniyet Müdürünü Ziyaret Etti

Oda Yönetimi, Polat ile Burdur emniyetini görüştü.

'Hoş Geldin' ziyaretlerine devam eden Burdur Ticaret ve Sanayi Odası (BUTSO) Yönetimi, 9 Kasım 2012 tarihli kararname ile ilimize tayin edilen yeni Burdur Emniyet Müdürü Abdulkerim Polat'ı makamında ziyaret ederek, bu yeni görevin kendisi ve ilimiz için hayırlı olması dileklerinde bulundu. Ziyarette, BUTSO Meclis ve Yönetim Kurulu Başkanları Feyzi Oktay ve Yusuf Keyik ile birlikte Yönetim Kurul Bşk. Yardımcıları Ali Gür, İbrahim Solak ve Üyeler Osman Kısaoğlu, Alaettin Seçilmiş, Ömer Faruk Gündüzalp, Şükrü Ürküt, Tahsin Eren de yer aldı.

BUTSO Yönetim Kurulu Başkanı Yusuf Keyik, tam kadro gelen Oda Yönetimini, Emniyet Müdürü Polat ile tanıştırdı. Başkan Keyik, birçok ile göre bakıldığında sorunsuz gibi görünmekle birlikte, Burdur'un da bazı emniyet sorunları bulunduğunu, fakat çok kıymetli Burdur Emniyet kadrosunun ortaya koyduğu tedbir ve kontrolleriyle, huzurlu bir şehir ve iş hayatı yaşattıkları için, Emniyet Müdürü Polat ve şahsında tüm mensuplarına teşekkür etti. Yatırımcı ve işadamları için, 'Emniyet, huzur ve istikrar'ın önemine değinen BUTSO Heyeti, yeni Burdur Emniyet Müdürü Abdulkerim Polat ile bir süre sohbet etti.

NOT:
BUTSO Basın Danışmanlığı
05.01.2013

Yararlı Linkler

İletişim

0 248 234 62 05

Bu e-Posta adresi istenmeyen posta engelleyicileri tarafından korunuyor. Görüntülemek için JavaScript etkinleştirilmelidir.

Sosyal Medya

Adres: Yeni Mahalle Şehit Teğmen Halil DEMİRÖRS Cad. No: 2 Burdur Türkiye Telefon: +90 248 234 62 05 pbx Faks: +90 248 233 67 34
Bu site, Burdur Ticaret ve Sanayi Odası Bilgi İşlem Servisi tarafından hazırlanmaktadır. | Tüm hakları saklıdır. | © butso.org.tr | Bu e-Posta adresi istenmeyen posta engelleyicileri tarafından korunuyor. Görüntülemek için JavaScript etkinleştirilmelidir.