Skip to main content

Butso yönetimi, basın mensuplarıyla kahvaltıda biraraya geldi

Burdur Ticaret ve Sanayi Odası (BUTSO)Yönetim Kurulu Üyeleri, kahvaltılı basın toplantısı düzenleyerek basın mensuplarıyla bir araya geldi. Sohbet havasında geçen toplantıda Burdur'un sorunları masaya yatırıldı. Toplantıya TSO Başkanı Yusuf Keyik ile yönetim kurulu üyelerinden İbrahim Solak, Osman Kısaoğlu, Şükrü Ürküt, Burdur Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Ercan Taraşlı ve basın mensupları katıldı. Sohbet havasında geçen toplantıda Burdur TSO Başkanı Yusuf Keyik ve yönetim kurulu, basın mensuplarının basın bayramını kutladı. Toplantıda ayrıca Burdur'un sorunları masaya yatırıldı.

Toplantıda konuşan Burdur TSO Başkanı Yusuf Keyik , "Biz Burdur Basını ile TSO olarak her zaman ilişkilerimizi en iyi derecede götürmeye çalıştık ve sizler de bizleri hiçbir zaman çalışmalarımızda yalnız bırakmadınız. Fakat Basın Bayramınıza işlerimin yoğunluğu nedeniyle katılamadım. Şartlar ne olursa olsun bizim sizin yanınızda olmamız gerekirdi. Sizlerden özür diliyorum." Dedi. Cemiyet Başkanı Taraşlı ise; "Diğer sivil toplum kuruluşları ile birlikte, Burdur'un en büyük sivil toplum kuruluşu olan BUTSO Başkanı ve Yönetimi olarak sizleri de Bayram günümüzde yanımızda olmanızı bekliyorduk. Serzenişimiz bu yüzdendi. Oda'nın son dönemlerde başarılı çalışmalar yürüttüğünü biliyoruz. Yönetimi ve çalışanlarını tebrik ediyoruz." Şeklinde bir açıklama yaptı. Kahvaltıya katılan gazeteciler ayrıca; Burdur Ticaret ve Sanayi Odası Yönetiminin Burdur'un gelişimi konusunda daha aktif ve öncü çalışmalar yapmasını isterken, Burdur'un sorunlarını dile getiren ve düzenli yayımlanan Oda dergisinin başarılarını takdir ettiler.

Başkan Keyik konuşmasında şunları söyledi:
"Hepimizin normal yaşantısında bazı uyarıları aldıktan sonra bazı şeylerin farkına vardığımızı, zaman zaman normal yaşantımızda da yaşarız. Sevgili kardeşimiz dilek hanımın yazdığı köşe yazısını da bu konuda bize bir uyarı şeklinde aldık. Eksikliği bu kahvaltılı toplantı ile telafi etmek istedik. Ama şunu bilmelisiniz ki, biz Burdur Basını ile TSO olarak her zaman ilişkilerimizi en iyi derecede götürmeye çalıştık ve sizlerde bizleri hiçbir zaman çalışmalarımızda yalnız bırakmadınız. Mutlaka kurumların önemli günlerinde onlarla birlikte olup onların bu önemsediği günlere katkı sağlamamız en doğalı. Fakat Basın Bayramınıza işlerimin yoğunluğu nedeniyle katılamadım. Şartlar ne olursa olsun bizim sizin yanınızda olmamız gerekirdi. Sizlerden özür diliyorum. Dilek kardeşimizin o köşe yazısı bizim bu konuda daha hassas davranmamız gerektiği konusunda bir uyarıydı. Kendisine teşekkür ediyorum.

Bazen bu tenkit yazıları da insanları yanlışlarından geri çeviriyor. Geçenlerde biz de böyle bir tenkit mesajı geçmiştik üyelerimize biliyorsunuz sizlerin katılımıyla zaman zaman bilgilendirme toplantıları yapıyoruz. Bu toplantılara katılım anlamında gerekli çalışmaları yapmamıza rağmen istediğimiz katılımcı sayısına maalesef ulaşamıyoruz. Bu sebepten üyelerimize gönderdiğimiz tenkit mesajından bazıları bize teşekkür şeklinde döndü. Dediğim gibi iyi niyetli uyarılar, insanlara faydalı oluyor."

Yararlı Linkler

İletişim

0 248 234 62 05

Bu e-Posta adresi istenmeyen posta engelleyicileri tarafından korunuyor. Görüntülemek için JavaScript etkinleştirilmelidir.

Sosyal Medya

Adres: Yeni Mahalle Şehit Teğmen Halil DEMİRÖRS Cad. No: 2 Burdur Türkiye Telefon: +90 248 234 62 05 pbx Faks: +90 248 233 67 34
Bu site, Burdur Ticaret ve Sanayi Odası Bilgi İşlem Servisi tarafından hazırlanmaktadır. | Tüm hakları saklıdır. | © butso.org.tr | Bu e-Posta adresi istenmeyen posta engelleyicileri tarafından korunuyor. Görüntülemek için JavaScript etkinleştirilmelidir.