Skip to main content

BUTSO Yönetim Kurulu kent merkezindeki üyelerini ve esnafları ziyaret etti.

Yönetim Kurulu Başkanımız Yusuf Keyik, Meclis Başkanımız Ömer Çeliker, Yönetim Kurulu Başkan Yardımcımız Hüseyin Yardım, Yönetim Kurulu üyelerimiz Hasan Ali Daldal, Hakan Yoran ve İzzet Geçer üyelerimizi ziyaret ederek, istişarelerde bulundular.

Çeşitli istişare ve değerlendirmelerde bulunmak üzere Yönetim Kurulu ve Meclis üyelerinin katılımı ile birlikte ziyaret programlarına devam ettiklerini belirten Başkanımız Yusuf Keyik: “Üyelerimizi önemsiyoruz. Onlardan gelen önerileri Yönetim Kurulu toplantılarımızda ayrıntılarıyla görüşüyor, gereğini yapıyoruz. Burdur Ticaret ve Sanayi Odası üyelerimizin çözüm ortağıdır. Bunun böyle bilinmesi gerekir. Gerek bürokratik ve gerekse işletme içinde yaşanan sorunlara Burdur Ticaret ve Sanayi Odasını ne ölçüde dahil ederlerse sorunlarının çözümü o ölçekte kolaylaşacağının bilinmesi gerekir. Ziyaretlerimiz ile ilimiz ve bölgemiz ekonomilerine katkı sağlayacak paylaşımlara da vesile olmaktadır” dedi.

Başkanımız Yusuf Keyik üye ziyaretlerine devam edeceklerini vurgulayarak; “Burdur’umuza daha fazla neler yapılabileceği ve üyelerimize nasıl faydalarımızın dokunabileceği konularında üyelerimizle görüş alışverişinde bulunuyoruz. Bu tür faaliyetlerde ticari ve sınai konularda önemli tespitler ediniyoruz. Üyelerimizden gelen önerileri Yönetim Kurulu ve Meclis toplantılarımızın faaliyetlerine katkı sağlamaktadır. Gerek sosyoekonomik ve gerekse kültürel alanlarda üyelerimizin bizlere ilettiği her bir düşüncesine değer veriyoruz. Sorunlar ve çözüm önerileri noktasında, iletilen konuları kendi gündemimizde masaya yatırıyorken, bunları üst çatı kuruluşumuz olan Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği ve ilgili makamlara sunmak sureti ile çözüm arıyoruz” şeklinde konuştu.

 

Yararlı Linkler

İletişim

0 248 234 62 05

Bu e-Posta adresi istenmeyen posta engelleyicileri tarafından korunuyor. Görüntülemek için JavaScript etkinleştirilmelidir.

Sosyal Medya

Adres: Yeni Mahalle Şehit Teğmen Halil DEMİRÖRS Cad. No: 2 Burdur Türkiye Telefon: +90 248 234 62 05 pbx Faks: +90 248 233 67 34
Bu site, Burdur Ticaret ve Sanayi Odası Bilgi İşlem Servisi tarafından hazırlanmaktadır. | Tüm hakları saklıdır. | © butso.org.tr | Bu e-Posta adresi istenmeyen posta engelleyicileri tarafından korunuyor. Görüntülemek için JavaScript etkinleştirilmelidir.