Skip to main content

BUTSO, Verimli Ziyaretlere Devam Ediyor

BUTSO ve Başkan Keyik, nezaket ve hayırlı olsun ziyaretlerini, “Burdur için fırsat görüşmeleri” olarak değerlendirdi.
Burdur Ticaret ve Sanayi Odası (BUTSO) Yönetim Kurulu Başkanı Yusuf Keyik, İlimizin Kurum ve Kuruluşlarına yapılan ‘Nezaket’ ve ‘Hayırlı olsun’ ziyaretlerini, “Burdur için fırsat görüşmeleri” olarak değerlendirdiklerini açıkladı.

BUTSO Yönetim Kurulu, geçtiğimiz günlerde, Yusuf Keyik başkanlığında, Burdur Belediye Başkanı Ali Orkun Ercengiz’i ve İlimiz Ak Parti İl Başkanlığına yeni atanan Süleyman Faki’yi makamlarında ziyaret etti. Ziyaretlerde, BUTSO Yönetim Kurulu Başkan Yardımcıları İbrahim Solak ve Ömer Çeliker’le birlikte Yönetim Kurulu Üyeleri Ömer Faruk Gündüzalp, Hasan Ali Daldal, Hüseyin Yardım, Aykut Acun ve BUTSO Genel Sekreteri Sedat Öz de yer aldılar.

İlimizin Kurum ve Kuruluşlarına yapılan ‘Nezaket’ ve ‘Hayırlı olsun’ ziyaretlerini, “Burdur için fırsat görüşmeleri” olarak değerlendirdiklerini açıklayan BUTSO Başkanı Yusuf Keyik, yaptığı açıklamada; “İlimizin bir sivil toplum kuruluşu olarak, başta üyelerimiz olmak üzere, tüm resmi, sivil, siyaset kurum ve şahsiyetlerine, her fırsat bulduğumuzda ve değişik vesilelerle ziyaretlerde bulunuyoruz. Tabii ki, boşa geçirecek zamanımız yok. Bu nedenle, ‘Nezaket’ ve ‘Hayırlı olsun’ ziyaretlerini, “Burdur ekonomisinin ve geleceğinin hedeflerine ulaşmak için, birer fırsat görüşmeleri” olarak değerlendiriyoruz” dedi.

BUTSO Başkanı Keyik ayrıca; Burdur Belediye Başkanlığı ve Ak Parti İl Başkanlığı’na yaptıkları ziyaretlerde ele aldıkları konulara ilişkin şu bilgileri verdi: “Uzun yıllardır, ilimizin “Göç” sebeplerinden birisi olan ‘Ticaretin ve esnaflığın geliştirilemeyişi’ sorununa çok önemli çözümler getireceğine inandığımız; ticari alanların genişletilmesi, kaldırım ve otopark sorunlarının çözümü, Gazi Caddesi’nin uygun gün ve saatlerde trafiğe kapalı eğlence ve alış-veriş alanı haline getirilmesi vb. tekliflerimizi ilettik. Bu kapsamda; ‘Termik-MAKÜ ve Termik-Kışla Köyü hatlarının, ticari alan yapılaşmasının önemini anlattık. Öncelikle, İlimizin Mobilyacılarının Showroom ihtiyaçlarını, modern mekanlarda sağlamalarına yönelik yaptığımız bir çalışmayı, değerli Başkanımız Ercengiz Bey’e, bir dosya şeklinde ilettik. Bu bölgeye moderne yapılar içerisinde ayrıca; ‘Dinlenme, eğlenme ve ticaret merkezi’ yapılabilmesi için, şimdiden girişimlerde bulunmanın önemini anlattık. Nato yolu kenarında yer alan köy görüntülerinin, en azından ağaçlandırma ile kapatılmasının, Burdur için olumsuz imajın düzeltilmesini sağlayacağını, öneri olarak ilettik. Ali Orkun Ercengiz Başkanımız, büyük bir nezaketle bizleri dinleyerek, ‘İlgili kurullarında görüşeceklerini ve mümkün olanları, en kısa sürede planlayarak gerçekleştireceklerini’ ifade ettiler. Kendilerine teşekkür ediyorum.” Ziyaret anısına, Başkan Ercengiz’e bir tablo hediye edildi.

Ak Parti İl Başkanı Süleyman Faki’ye yapılan ‘Hayırlı olsun’ ziyaretinde ise; “Burdur’un ekonomik sorunları ve Ülkemizin jeopolitiği nedeniyle, içinde bulunulan terör ve konjonktürel gelişmelerin, iş adamlarını tedirgin ettiği, bu tedirginliğin, ‘Ayrıştırıcılıktan uzak, birlik ve beraberlik tutumlarıyla ve demokratik davranışlarla’ çözülebileceği” görüşleri iletildi. Başkan Keyik, ayrıca; “Bürokrasinin, bu dönemde, geçmişten daha dikkatli ve verimli çalışmalarının önemini” ifade ettiklerini belirtti. Başkan Faki ise; “Burdur ve özellikle Burdur ekonomisi söz konusu olduğunda, Odamız ve diğer STK’larla daima istişare içinde olacaklarını” vurguladı. Faki, Başkan Keyik ve Yönetim Kurulu Üyelerine, gösterdikleri nezaket ve çok yararlı görüşmeler için teşekkür etti.

İlgili Fotoğraflar:


Yararlı Linkler

İletişim

0 248 234 62 05

Bu e-Posta adresi istenmeyen posta engelleyicileri tarafından korunuyor. Görüntülemek için JavaScript etkinleştirilmelidir.

Sosyal Medya

Adres: Yeni Mahalle Şehit Teğmen Halil DEMİRÖRS Cad. No: 2 Burdur Türkiye Telefon: +90 248 234 62 05 pbx Faks: +90 248 233 67 34
Bu site, Burdur Ticaret ve Sanayi Odası Bilgi İşlem Servisi tarafından hazırlanmaktadır. | Tüm hakları saklıdır. | © butso.org.tr | Bu e-Posta adresi istenmeyen posta engelleyicileri tarafından korunuyor. Görüntülemek için JavaScript etkinleştirilmelidir.