Skip to main content

BUTSO ve Burdur Protokolü Mermercilere Moral Verdi.

Burdur Beji, İzmir MARBLE Dünyaya Tanıtıldı. BUTSO ve Burdur Protokolü, 18. İzmir MARBLE Fuarı'na yaptığı geniş katılımlı ziyaretle, Burdurlu mermercilere moral verdi. 42 ülke ve 38 ilden gelen 1163 firmanın katıldığı Fuar'da, Burdur Beji mermeri dünyaya tanıtıldı. BUTSO Başkanı Yusuf Keyik; "Fuar, yapılan tanıtım ve bağlantılarla, Burdur Bejimiz ve mermerci firmalarımızın önünü açtı."

Burdur Ticaret ve Sanayi Odası (BUTSO) ile Milletvekilleri ve Burdur Protokolü, her yıl olduğu gibi bu yıl da İzmir MARBLE Fuarı'nda Burdur mermercilerine ziyarette bulundu. Yerli, yabancı 55 bin kişinin ziyaret ettiği Fuar'da Burdur Beji, Burdur Traverteni ve Burdur Mermer Makineleri'nin tanıtımını yapan firmaları stantlarında yapılan geniş katılımlı ziyaretler, Burdurlu mermercilere büyük moral verdi.

Bu yıl 18.si düzenlenen İzmir MARBLE Doğaltaş Fuarı'na, Burdur Valisi Süleyman Tapsız'la birlikte, Burdur Milletvekilleri Bayram Özçelik ve Ramazan Kerim Özkan, Belediye ve İl Genel Meclisi Başkanları, Sebahattin Akkaya ve İbrahim Ekinci ile Burdur Ticaret ve Sanayi Odası (BUTSO) Başkanı Yusuf Keyik ve Yönetim Kurulu Üyeleri Ali Gür, Osman Bülent Aslanboğa ile BUTSO Meclis Bşk. Yrd. Hasan Ali Daldal katıldılar. 42 ülke ve 38 ilden gelen 1163 firmanın katıldığı Fuar'da, Burdur Beji mermeri dünyaya tanıtıldı. Burdur mermerinin tanıtımı ve yapılan yurtdışı bağlantılarla, İzmir Fuarı'nın Burdur Mermer Sektörü için verimli geçtiğini belirten BUTSO Başkanı Yusuf Keyik; "Fuar, Dünya mermer ithalatçılarına yapılan tanıtım ve yaptıkları ihracat bağlantılarıyla, mermerci firmalarımızın önünü açtı ve sektörün geleceğini umutlandırdı" dedi. Fuarların ve fuarlara katılımın sanayi, üretim, rekabet, ihracat, ticaret gelişimimiz için taşıdığı önemin bir kez daha anlaşıldığını vurgulayan Keyik, tüm sektörlerimizin kendi sektörleriyle ilgili fuarlara olan ilgi ve katılımlarının daha da artması gerektiğini belirtti. Keyik ayrıca; bu anlamda 18 Mayıs 2012 tarihinde gerçekleştirilmek üzere hazırlıkları hızlandırılan ve Burdur Damızlık Sığır ve Hayvancılık sektörü için dönüm noktası olacak olan 'Burdur Hayvancılık ve Süt Fuarı'na tüm Burdurluların şimdiden destek vermelerinin büyük önem taşıdığını da ifade etti.

Dünya doğaltaş sektörünün katılım ve ilgisinin giderek arttığı İzmir MARBLE 2012, 21-24 Mart 2012 tarihleri arasında açıldı. Bu yıl 18.si açılan Marble - Uluslararası Doğaltaş ve Teknolojileri Fuarı'na, Burdur Mermer sektöründen Portsan Mermer AŞ. Gürler AŞ. Babacanlar AŞ. Çiçekmersan Ltd.Şti. Rentaş Mermer Ltd.Şti. Aytaş Akın AŞ. Eymen Maden Ltd.Şti. Karmersan Mermer AŞ. İltaş Mermer AŞ. Dilekçiler Makine, Aldemir Mermer Ltd.Şti. gibi firmalar da stant açarak katıldı. Fuara, 42 ülke ve 38 ilden gelen 1163 katılımcının yanı sıra, Burdur mermercileri ve Burdur protokolü de büyük ilgi gösterdi.

21 - 24 Mart 2012 tarihleri arasında, İzmir Kültürpark'ta gerçekleştirilen 18. MARBLE – Uluslararası Doğaltaş ve Teknolojileri Fuarı, İsmet İnönü Sanat Merkezi'nde düzenlenen törenle başladı. 201 bin 500 metrekare brüt alan üzerinde düzenlenen fuarda, işlenmiş, yarı işlenmiş ve ham olmak üzere 12.000 ton taş ve 575 adet blok mermer ve doğaltaş taş sergilendi.

42 ülkeden 265 yabancı katılımcının bulunduğu fuara iştirak eden ülkeler şöyle: ABD, Almanya, Belçika, Brezilya, Cezayir, Çek Cumhuriyeti, Çin, Danimarka, Filistin, Finlandiya, Fransa, Hindistan, Hollanda, Hong Kong, Irak, İngiltere, İran, İrlanda, İspanya, İsrail, İsveç, İtalya, Japonya, Kanada, Katar, KKTC, Kore, Makedonya, Mısır, Morityus, Norveç, Polonya, Portekiz, Romanya, Rusya, San Marino, Slovakya, Suriye, Tayvan, Tunus, Ukrayna ve Yunanistan.

Yerli, yabancı 55 bin kişinin ziyaret ettiği Fuara Burdur'dan 11 firma Burdur Bejini tanıttı. Fuarda stant açan Burdurlu firmalar şunlar: Portsan Mermer AŞ. Gürler AŞ. Babacanlar AŞ. Çiçekmersan Ltd.Şti. Rentaş Mermer Ltd.Şti. Aytaş Akın AŞ. Eymen Maden Ltd.Şti. Karmersan Mermer AŞ. İltaş Mermer AŞ. Dilekçiler Makine, Aldemir Mermer Ltd.Şti.

NOT:
BUTSO Basın Danışmanlığı
23 Mart 2012

Yararlı Linkler

İletişim

0 248 234 62 05

Bu e-Posta adresi istenmeyen posta engelleyicileri tarafından korunuyor. Görüntülemek için JavaScript etkinleştirilmelidir.

Sosyal Medya

Adres: Yeni Mahalle Şehit Teğmen Halil DEMİRÖRS Cad. No: 2 Burdur Türkiye Telefon: +90 248 234 62 05 pbx Faks: +90 248 233 67 34
Bu site, Burdur Ticaret ve Sanayi Odası Bilgi İşlem Servisi tarafından hazırlanmaktadır. | Tüm hakları saklıdır. | © butso.org.tr | Bu e-Posta adresi istenmeyen posta engelleyicileri tarafından korunuyor. Görüntülemek için JavaScript etkinleştirilmelidir.