Skip to main content

BUTSO ve BTB den Öğrencilere giyim yardımı

BUTSO ve BTB den Öğrencilere giyim yardımı her yıl olduğu gibi bu yılda gerçekleştirildi.

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği’nin (TOBB) eğitime destek çalışmaları kapsamında Burdur Ticaret ve Sanayi Odası ile Burdur Ticaret Borsası tarafından, 2017 - 2018 Eğitim Öğretim Yılı dolayısıyla, ihtiyaç sahibi öğrencilere dağıtılmak üzere hazırlanan yardımlar, Burdur Öğretmenevinde düzenlenen törenle okul müdürlerine teslim edildi.


Törene Burdur Valisi Şerif Yılmaz, Burdur Vali Yardımcı Hayri Sandıkçı, İl Millî Eğitim Müdürü Mahmut Bayram, Burdur Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Yusuf Keyik, Burdur Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Yılmaz Başar ve okul müdürleri katıldı.


BUTSO Yönetim Kurulu Başkanı Yusuf Keyik, törende kısa bir konuşma yaparak şu ifadelere yer verdi; “Biz her yıl Türkiye ve Odalar Birliğinin vermiş olduğu destekler ile eğitim öğretim döneminin başladığı dönemlerde, Milli Eğitim Müdürlüğü ile bir çalışma yapıp, ihtiyacı olan öğrencileri tespit edip bir nebzede olsa yardımcı olmaya çalışıyoruz. Bugün yine Ticaret Borsası ve Ticaret Odası olarak birlikte, 1200 ayakkabı 700 adette montu ihtiyaç sahibi yavrularımıza dağıtacağız. Kışın karlı, yağmurlu havalarda okullara giderken inşallah sıcak ve ayakları ıslanmadan okullara varmasını sağlayacağız. Bundan dolayı da duyduğumuz mutluluğu ifade etmek istiyorum. Ben başta Odalar ve Borsalar Birliği Başkanımıza, Sayın Valime, Sayın Milli Eğitim Müdürüme vermiş oldukları desteklerden dolayı teşekkür ediyor, bu yardımların yavrularımız adına hayırlara vesile olmasını diliyor 2017-218 dönemi Eğitim Öğretim Yılında başarılar diliyorum.”


20 Ekim 2017 Burdur Ticaret ve Sanayi Odası Basın Danışmanlığı

Yararlı Linkler

İletişim

0 248 234 62 05

Bu e-Posta adresi istenmeyen posta engelleyicileri tarafından korunuyor. Görüntülemek için JavaScript etkinleştirilmelidir.

Sosyal Medya

Adres: Yeni Mahalle Şehit Teğmen Halil DEMİRÖRS Cad. No: 2 Burdur Türkiye Telefon: +90 248 234 62 05 pbx Faks: +90 248 233 67 34
Bu site, Burdur Ticaret ve Sanayi Odası Bilgi İşlem Servisi tarafından hazırlanmaktadır. | Tüm hakları saklıdır. | © butso.org.tr | Bu e-Posta adresi istenmeyen posta engelleyicileri tarafından korunuyor. Görüntülemek için JavaScript etkinleştirilmelidir.