Skip to main content

BUTSO, TOBB Bilgilendirme Semineri’nde

BUTSO Başkanı Keyik, TOBB-ETÜ meclis üyelerimize ‘Bilgilendirme Semineri’ verdi.
Burdur Ticaret ve Sanayi Odası (BUTSO) Yönetim Kurulu Başkanı Yusuf Keyik, Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB)’un, Oda meclis üyelerine 6-8 Şubat 2015 tarihlerinde, TOBB Salonlarında, ‘Bilgilendirme Semineri’ verdiğini açıkladı. Keyik, seminere BUTSO Başkanı olarak kendisi ve Meclis Üyeleri Ömer Çeliker, Ömer Faruk Gündüzalp, İbrahim Solak, Aykut Acun, Hasan Ali Daldal, Hüseyin Yardım, Cafer Özalp, Mustafa Arslan, Hakan Yoran olmak üzere 10 kişi katıldıklarını belirtti.



TOBB Tarihinde, bu kapsamda 10 bin Oda-Borsa meclis üyesine yönelik bir seminerin ilk olarak verildiğini açıklayan BUTSO Başkanı Yusuf Keyik, “Odamız Meclis üyelerinden katılabilen arkadaşlarımızla, üç gün süren ve dolu, dolu geçen, çok faydalı bir seminer aldık. Seminerde bilginin ve yaptığımız işi bilerek yapmanın önemini, daha iyi öğrendik. Bize böyle güzel ve verimli bir eğitim fırsatı verdiği için TOBB Başkanımız M. Rifat Hisarcıklıoğlu ve eğitim sorumlularına çok teşekkür ediyoruz” dedi.

BİLMEK ZORUNDAYIZ
Bilgilendirme Semineri’nin açılış oturumunda konuşan TOBB Başkanı M. Rifat Hisarcıklıoğlu, bulundukları kentin kanaat önderi olan meclis üyelerinin her şeyi en iyi şekilde bilmek zorunda olduklarını ifade etti. Hisarcıklıoğlu, “Kültürümüzde çok güzel bir söz var. Hiç bilenle bilmeyen bir olur mu? diyor. Bilen her zaman bir adım öndedir. TOBB’un faaliyetlerine ve çalışmalarına ilişkin bilgi paylaşımını hızlandırmak, iş dünyasının farkında olmadığı önündeki fırsatları hatırlatabilmek ve kişisel gelişimi artırmak için bunun çok önemli bir çalışma olduğunu düşünüyorum. Sizler, ‘En iyi ben temsil ederim’ diyerek oy istediniz. Sizler bölgenizde sektörlerinizin öncüsüsünüz. Onun için, en iyi sizler bilmek durumdasınız” diye konuştu.



HİZMET FIRSATI
Meclis üyelerine bulundukları makamın, önemli birer fırsat olduğunu anlatan Hisarcıklıoğlu, “Bizim işimizde para pul yok. Ama şehrinize ve insanlara hizmet etmek için çok güzel bir fırsat. ‘İnsanların en hayırlısının, insanlara faydalı olan’ olduğuna inanıyorsanız, bundan güzel bir imkan yok” dedi.

Oda ve borsalar için getirdikleri akreditasyon sistemi hakkında bilgi veren Hisarcıklıoğlu, TOBB’un bilgi ithal ederken, bilgi ihraç eder hale geldiğini belirtti. Akredite olan odalar için ‘5 yıldız’ dendiğini ifade eden TOBB Başkanı, “Bu şu demek. Bu odalar üyelerine Berlin, Londra, Paris odaları hangi standartta hizmet sunuyorsa, aynı kalitede hizmet veriyor demek. Hedefimiz bütün oda ve borsalarımızın bu standarda bir an önce ulaşması” ifadesini kullandı.

Hisarcıklıoğlu son dönemde başlattıkları 81 ile 81 akademik danışman projesi hakkında da bilgilendirmede bulunurken, danışmanların önemli bir köprü vazifesi göreceklerini anlattı.






Yararlı Linkler

İletişim

0 248 234 62 05

Bu e-Posta adresi istenmeyen posta engelleyicileri tarafından korunuyor. Görüntülemek için JavaScript etkinleştirilmelidir.

Sosyal Medya

Adres: Yeni Mahalle Şehit Teğmen Halil DEMİRÖRS Cad. No: 2 Burdur Türkiye Telefon: +90 248 234 62 05 pbx Faks: +90 248 233 67 34
Bu site, Burdur Ticaret ve Sanayi Odası Bilgi İşlem Servisi tarafından hazırlanmaktadır. | Tüm hakları saklıdır. | © butso.org.tr | Bu e-Posta adresi istenmeyen posta engelleyicileri tarafından korunuyor. Görüntülemek için JavaScript etkinleştirilmelidir.