Skip to main content

BUTSO, Sürücü Kursları Sorunlarını Dinledi.

İki yıl süreli stajyer aday sürücülüğü, 01.01.2016 tarihinde başlayacak.
Burdur Ticaret ve Sanayi Odası (BUTSO) yönetimi, Burdur’da bulunan sürücü kursları meslek grubunu, BUTSO Meclis Salonu’nda topladı. Altı sürücü kursu temsilcisinin katıldığı toplantıda, geçmişten gelen ve yeni bürokratik uygulamalardan doğan sorunlar; BUTSO Meclis Başkanı, Yönetim Kurulu üyeleri ve Başkan Yusuf Keyik tarafından tek tek dinlenerek not alındı. Toplantıya; Meslek Komitesi Başkanı Yusuf Akca, Özel Göller Bölgesi MTSK’ndan bir temsilci, Özel Hedef MTSK’ndan Şükrü İşleyen ve Mustafa Çelik, Özel Ali Baz MTSK’ndan Ali Baz, Özel Ayyıldız MTSK’ndan Ali Sağlam, Özel Yeni Burdur MTSK’ndan Barış Serttaş, Özel Peker MTSK’dan Mehmet Peker katıldılar.

Toplantının konusu ve Oda olarak yapılan çalışmaları anlatan BUTSO Başkanı Yusuf Keyik şunları söyledi:
“Oda yönetimi olarak yaklaşık 10 yıldır, tüm üyelerimize yönelik olarak, her fırsatta bir sektör ve meslek grubumuzla bir araya gelmekteyiz. Bu toplantılarımızdaki temel amaçlarımız; öncelikle sorunları ortaya çıkarmak, çözümleri için bürokratik ve siyasi kanallarla, çözüm önerileri ile hazırlıklı olarak irtibata geçmek ve çözüm süreçlerini takip etmek şeklindedir. Yine önemli bir amaç olarak, eksik yanlarımızla ilgili, her konunun uzmanlarıyla eğitim faaliyetleri ve eğitim amaçlı geziler düzenlemektir. Bütün bu çalışmalar, planlı ve düzenli şekilde, Odamız tarafından yürütülmektedir. Ancak burada da belirtmeliyim ki; eğitim toplantılarında, beklediğimiz ve olması gereken ilgi ve istifadeyi göremiyoruz. Bununla birlikte, zamanla ilginin artacağını düşünüyoruz.”

Toplantıdan çıkan sonuca ilişkin verilen bilgide; 1) “Strateji aday sürücülük 01.01.2016 tarihinden itibaren başlayacağı. 2) Yeni dönemde, “Taban fiyat” uygulamasına geçme çalışmaları yapılacağı. Ücrette rekabet değil, hizmet kalitesinde rekabetin ele alınacağı. 3) Direksiyon sınavları, özel sınav yapıcıları nezaretinde, belirli sınav güzergahında sınav yapma yerine, yeni komisyonların istediği yol güzergahında yapılması ile ilgili çalışmaların sürdürüleceği. Bu sisteme geçilirse, sadece belli günlerde değil, ‘haftanın her günü randevu’ sistemi ile sınav yapılacağı belirtildi.

İlgili Fotoğraflar:



Yararlı Linkler

İletişim

0 248 234 62 05

Bu e-Posta adresi istenmeyen posta engelleyicileri tarafından korunuyor. Görüntülemek için JavaScript etkinleştirilmelidir.

Sosyal Medya

Adres: Yeni Mahalle Şehit Teğmen Halil DEMİRÖRS Cad. No: 2 Burdur Türkiye Telefon: +90 248 234 62 05 pbx Faks: +90 248 233 67 34
Bu site, Burdur Ticaret ve Sanayi Odası Bilgi İşlem Servisi tarafından hazırlanmaktadır. | Tüm hakları saklıdır. | © butso.org.tr | Bu e-Posta adresi istenmeyen posta engelleyicileri tarafından korunuyor. Görüntülemek için JavaScript etkinleştirilmelidir.