BUTSO, Reel Sektör ve Finans Sektörü Diyalog Güçlendirme Toplantısına Katıldı

Reel Sektör ile Finans Sektörü Diyalog Güçlendirme Toplantısı Antalya’da gerçekleştirildi. Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Başkanı M. Rifat Hisarcıklıoğlu ile Türkiye Bankalar Birliği (TBB) Yönetim Kurulu Başkanı Hüseyin Aydın öncülüğündeki toplantıya banka genel müdürleri, oda borsa başkanları, banka bürokratları ile çok sayıda iş insanı katıldı.

Antalya Su Otel’deki toplantıya Yönetim Kurulu Başkanımız Yusuf Keyik, Meclis Başkanımız Ömer Çeliker, Meclis Başkan Yardımcımız Hurşit Çetin, Yönetim Kurulu Üyelerimiz Hasan Ali Daldal, Hakan Yoran ve Meclis Üyemiz İsmet Varol’da katıldı. Toplantıda Antalya, Burdur, Isparta, Denizli, Muğla gibi bölgemizin Ticaret ve Sanayi Odası ile Ticaret Borsası başkan ve temsilcileri de yer aldı.