Skip to main content

BUTSO Personeli "Kalite Yönetim Sistemi Eğitimi" aldı

BUTSO, üyelerine hizmet kalitesini yükseltme çalışmalarını sürdürüyor. Bu amaçla personeli için "Kalite Yönetim Sistemi Temel Eğitimi" gerçekleştirdi. BUTSO Yönetim Kurulu Başkanı Yusuf Keyik; Üyelerinden personeline kadar kademe, kademe eğitim çalışmalarını sürdürdüklerini ve buna önem verdiklerini belirtti.

Burdur Ticaret ve Sanayi Odası (BUTSO), üyelerine hizmet kalitesini yükseltme çalışmalarını sürdürüyor. Bu amaçla personeli için sağladığı eğitim çalışmalarından biri olan "Kalite Yönetim Sistemi Temel Eğitimi"ni de gerçekleştirdi. BUTSO Yönetim Kurulu Başkanı Yusuf Keyik; Üyelerinden personeline kadar kademe, kademe eğitim çalışmalarını sürdürdüklerini, buna önem verdiklerini ve eğitim çalışmalarına devam edeceklerini ifade etti.

Uzman Kadriye Kar Yaşar tarafından, BUTSO'da verilen "Kalite Yönetim Sistemi Temel Eğitimi", görsel örnekler sağlayan sunumla zenginleştirilerek gerçekleştirildi. Eğitim çalışmasına katılan personel, dikkatle dinledikleri Uzman Kar Yaşar'dan çok istifade ettiklerini, "Müşteri memnuniyeti" kavramını daha iyi algıladıklarını ve eğitimin davranış gelişimi yönüyle büyük faydalar sağladığını belirttiler.

"Kalite, özetle müşteri memnuniyetidir" diyen Eğitim Uzmanı Kadriye Kar Yaşar, "Kalite Yönetim Sistemi Temel Eğitimi" konulu seminerde, "Kalite iyileştirmenin, kalite şartlarının yerine getirilmesi ve verimliliğin arttırılması prosesleri" olduğunu belirterek; "Müşteri (Üye) memnuniyeti; yerine getirilen müşteri şartlarının, müşteri (Üyeler) tarafından algılanması derecesidir" dedi.
Eğitim çalışmalarına ilişkin bilgi veren Başkan Keyik şunları söyledi: "Oda'mız özellikle 2007'de aldığımız ISO 9001 kalite belgesinden sonra devam eden proseslerde, asıl hedefimiz olan üyelerimize verilen hizmet kalitesi ve memnuniyetin geliştirilmesini amaçlıyoruz. Odaların üyelerine hizmet verimliliğinin artırılması gibi asli hizmetlerin yanında, en az bunun kadar önem arz eden de şudur; Odaların üyelerine ve tüm topluma karşı sivil toplum misyonu görevi de vardır. Bu görev üyelerinin içinde bulunduğu ekonomik, sosyal kültürel durumları, sorunları, çözümleri noktalarında toplum dinamiklerini harekete geçirme, bilinç geliştirme misyonu gibi görevlerdir. Oda yönetimi olarak, görevlerimizi en geniş ve etkin biçimde yerine getirme gayreti içindeyiz" dedi.

NOT:
BUTSO Basın Danışmanlığı
9 Temmuz 2011

Yararlı Linkler

İletişim

0 248 234 62 05

Bu e-Posta adresi istenmeyen posta engelleyicileri tarafından korunuyor. Görüntülemek için JavaScript etkinleştirilmelidir.

Sosyal Medya

Adres: Yeni Mahalle Şehit Teğmen Halil DEMİRÖRS Cad. No: 2 Burdur Türkiye Telefon: +90 248 234 62 05 pbx Faks: +90 248 233 67 34
Bu site, Burdur Ticaret ve Sanayi Odası Bilgi İşlem Servisi tarafından hazırlanmaktadır. | Tüm hakları saklıdır. | © butso.org.tr | Bu e-Posta adresi istenmeyen posta engelleyicileri tarafından korunuyor. Görüntülemek için JavaScript etkinleştirilmelidir.