Skip to main content

BUTSO personeli, 'Ekip çalışması ve takımdaşlık' eğitimi aldı.

Oda Bşk. Keyik; "Eğitimle hizmet verimliliğimizi artırıyoruz"

Burdur Ticaret ve Sanayi Odası (BUTSO) personeli, bir tam gün süreli "Ekip çalışması ve takımdaşlık" eğitimi aldı. Oda Başkanı Yusuf Keyik, "Son bir yıldır sıklaştırdığımız, üyelerimiz ve firmalarımıza yönelik eğitimlerin yanında, Oda çalışanlarımızın üyelerimize verilen hizmetteki verimliliğin ve üye memnuniyetinin, hizmet içi personel eğitimi ile artırılabileceğini düşünüyoruz. Bu amaca yönelik olarak, profesyonel kuruluşlardan eğitim alıyoruz" dedi. Eğitim çalışmasına katılan Oda Genel Sekreteri Sedat Öz, verilen eğitimin çok yararlı geçtiğini söyledi.

BUTSO'nun 13 kişiden oluşan personeli, Oda Meclis Salonu'nda bir araya gelerek, hizmet kalitesini arttırmaya yönelik olarak, yaklaşık beş saatlik eğitim aldı. Burdur Ticaret ve Sanayi Odası Meclis salonunda, "Ekip çalışması ve takımdaşlık" konulu ve 26 Aralık'ta tam gün süreli olarak verilen eğitim, "Pozitif Akıl, Kişisel Gelişim ve Kurumsal Danışmanlık Merkezi" adına Celalettin Kandemir tarafından verildi. Burdur'da birçok kuruluş ve firmaya da benzer eğitimler verdiklerini belirten Kandemir, "Toplu çalışma alanlarında karşılaşılan sıkıntıların insan karakteristiğinden ve psikolojik faktörlerden kaynaklandığını belirterek şunları vurguladı; "Yaygın eğitim araçlarından biri olan televizyon dizileri, insanımızı toplum ve topluluklar içinde yalnızlaştırdığını, mensubiyet duygusundan uzaklaştırarak, bireyselleştirdiğini, tartışma ve çatışma psikolojisi kazandırdığını, dolayısıyla verimliliği olumsuz etkilediğini ifade etti.

Burdur Ticaret ve Sanayi Odası'nın eğitim çalışmaları hakkında bir değerlendirme yapan BaşkanYusuf Keyik, "Son bir yıldır sıklaştırdığımız, üyelerimiz ve firmalarımıza yönelik eğitimlerin yanında, Oda çalışanlarımızın üyelerimize verilen hizmetteki verimliliğin ve üye memnuniyetinin, hizmet içi personel eğitimi ile artırılabileceğini düşünüyoruz. Bu amaca yönelik olarak, profesyonel kuruluşlardan eğitim alıyoruz. Faydasının görüldüğünü düşünüyorum. Üyelerimiz ve kamuoyundan aldığımız olumlu tepkiler de bunu gösteriyor" dedi.

Söz konusu eğitim programına katılan Oda Genel Sekreteri Sedat Öz ise; verilen eğitimin çok yararlı geçtiğini, üyeler ve Oda personelinin başarı ve verimliliği adına, ihtiyaç olduğunu belirledikleri her konuda eğitim almaya devam edileceğini belirtti.

NOT:
BUTSO Basın Danışmanlığı
26 Aralık 2010

Yararlı Linkler

İletişim

0 248 234 62 05

Bu e-Posta adresi istenmeyen posta engelleyicileri tarafından korunuyor. Görüntülemek için JavaScript etkinleştirilmelidir.

Sosyal Medya

Adres: Yeni Mahalle Şehit Teğmen Halil DEMİRÖRS Cad. No: 2 Burdur Türkiye Telefon: +90 248 234 62 05 pbx Faks: +90 248 233 67 34
Bu site, Burdur Ticaret ve Sanayi Odası Bilgi İşlem Servisi tarafından hazırlanmaktadır. | Tüm hakları saklıdır. | © butso.org.tr | Bu e-Posta adresi istenmeyen posta engelleyicileri tarafından korunuyor. Görüntülemek için JavaScript etkinleştirilmelidir.