Skip to main content

BUTSO, Meslek Komitelerini topladı.

Burdur Ticaret ve Sanayi Odası (BUTSO) tüm Meslek Komitelerini bir araya getirdi.

BUTSO Yönetim Kurulu Başkanı Yusuf Keyik, Oda Restorantında yaptığı yemekli toplantıda; öncelikle BUTSO Meslek Komitelerinin görevleri ve sorunlarını, Oda'nın faaliyetleri ile ilimiz ve bölgemiz için ortaya koyduğu vizyonel çalışmaları anlattı. BUTSO Başkanı Yusuf Keyik, toplantıya ilişkin yaptığı değerlendirmede, 60 Meslek Komitesi ve Üyenin katıldığı toplantının, sektör sorunlarının çözümü adına verimli geçtiğini belirtti.

Burdur Ticaret ve Sanayi Odası (BUTSO) Yönetim Kurul Başkanı Yusuf Keyik, tüm BUTSO Meslek Komiteleri ile Oda Meclis ve Yönetim Kurulu üyelerini bir araya getirdi. Başkan Keyik, Oda Restorantında yaptığı yemekli toplantıda; öncelikle BUTSO Meslek Komitelerinin görevleri ve sorunlarını açıkladı. Ardından sunum eşliğinde yaptığı konuşmada, Oda'nın faaliyetleri ile ilimiz ve bölgemiz için ortaya koyduğu vizyonel çalışmaları anlattı. Başkan Keyik konuşmasında şunları söyledi:

"Meslek Komiteleri ve toplantılarla yapacağı çalışmalar, Odamız ve ilimizin gelişimi ve sektörelsorunlarının çözümü için büyük önem taşımaktadır. Ancak, meslek komitesi üyelerimiz, seçimlerde kazanmak adına yaptıkları çalışmaları, seçim sonunda göstermemekte ve toplantı davetlerine itibar etmemektedir. İnşallah, bugün toplantının bir başlangıç olacağını ve bundan sonra bu eksikliğimizin giderileceğini umut ediyorum. Odamızda, toplam 84 üyeden oluşan 14 Meslek Komitesi bulunmaktadır. Komiteler, yaptıkları toplantılarda aldıkları tavsiye niteliğindeki kararlarını, Odamız Meclisine sunar. Yönetim Kurulumuz, meslek komitelerinin çalışma raporlarından istifade eder.
Çok kıymetli üyelerimiz; Odamız, üyelerimizin ve ilimizin ekonomik sorunları başta olmak üzere, Burdur'un kendisi ve bölgesi ile ilgili sosyal, kültürel ve vizyonel ihtiyaçları konusunda daima duyarlı oldu. Gerekli çabaları gösteren Odamız, bu çalışmalarına özverili bir şekilde devam etmektedir. Meclis Başkanımız Feyzi Oktay'la birlikte çalıştığımız 2005'te başlayan dönemimizde kısaca ve tarih sırasıyla şunları yaptık:
İGEME Temsilciliği (6 Mayıs 2005), KOSGEB Sinerji Odağı (1 Temmuz 2005), 1. Burdur, Sempozyumu (16-19 Kasım 2005), K Türü Yetki Belgesi (Ocak 2006), Göller Bölgesi, Teknokent A.Ş (1 Mart 2006), Toplam Kalite Yönetim Sistemi Belgesi (10 Ağustos 2006), Fen Edebiyat Fakültesi Tadilatı (Ağustos-2007), Gelişen BURDUR Kitabı (Temmuz 2008),
Faaliyetlerimiz(2005-2008) Kitabı (Kasım-2008), Burdur Şeker Fabrikası Akademik Raporu (2008), Burdur Ceviz Ezmesi'ne Coğrafi İşaret (6 Şubat 2009), Kapasite Raporu Otomasyon Sistemi (26 Şubat 2009), Burdur Şiş Köfte'ye Coğrafi İşaret (2011), 2. OSB Sorunu (2009-2012) ve en son hizmetlerimizden ise; Akreditasyon Belgesi alarak, Burdur Ticaret ve Sanayi Odası (BUTSO)'mızı, 20 Mart 2012 tarihi itibariyle Türkiye'nin AB standartlarında 5 yıldızlı Oda statüsüne getirdik. Bunun için özverili çalışmalarından dolayı yönetimim, meclisim ve tüm personelime teşekkür ediyorum" dedi.
60 Meslek Komitesi ve Üyenin katıldığı toplantının, sektör sorunlarının çözümü adına verimli geçtiği belirtildi.

NOT:
BUTSO Basın Danışmanlığı
31.03.2012

Yararlı Linkler

İletişim

0 248 234 62 05

Bu e-Posta adresi istenmeyen posta engelleyicileri tarafından korunuyor. Görüntülemek için JavaScript etkinleştirilmelidir.

Sosyal Medya

Adres: Yeni Mahalle Şehit Teğmen Halil DEMİRÖRS Cad. No: 2 Burdur Türkiye Telefon: +90 248 234 62 05 pbx Faks: +90 248 233 67 34
Bu site, Burdur Ticaret ve Sanayi Odası Bilgi İşlem Servisi tarafından hazırlanmaktadır. | Tüm hakları saklıdır. | © butso.org.tr | Bu e-Posta adresi istenmeyen posta engelleyicileri tarafından korunuyor. Görüntülemek için JavaScript etkinleştirilmelidir.