Skip to main content

BUTSO Meslek Komiteleri İftarda Buluştu

Burdur Ticaret ve Sanayi Odası (BUTSO) organlarından olan Meslek Komiteleri, Restoranda verilen iftar yemeğinde bir araya geldi. İftar’ın ardından, BUTSO Yönetim Kurulu Başkanı Yusuf Keyik’in yaptığı açış konuşması ile 73 üyeden oluşan BUTSO Meslek Komiteleri toplantısı başladı. Üyelerin birbiriyle tanışma ve kaynaşması şeklinde başlayan toplantıda, Meslekleri adına konuşan Komite üyeleri, mesleki sıkıntılarını ve çözüm önerilerini paylaştılar.


Bu mübarek Ramazan Ayında, dışımızdaki hemen tüm İslam aleminde insanlık dramı acılar yaşanmakta olduğunu belirten BUTSO Başkanı Yusuf Keyik, “Bizler halimize şükrederken, İslam Aleminin de bir an evvel yaşadıkları ıstıraplardan kurtuluşu için, bu Mübarek ayda onların kurtuluşu için de dualar ediyoruz. Tüm mazlumların dertlerine deva olabilmek için de daha çok çalışmak zorundayız. İşte bu noktada, siz meslek komitasi üyelerimizin daha başarılı ve mesleklerin daha verimli olabilmesi için, bu komitelerin yapmakta olduğunuz aylık toplantılarına biraz daha özenli katılım sağlamalıyız. Zira, Oda olarak kazandığımız Akredite Oda niteliğimizi geliştirerek sürdürebilmemiz, biraz da bu çalışmalardaki başarılarımıza bağlıdır. Odamızın hizmet standartlarının uluslar arası nitelikte sürdürülebilmesi de her kademedeki verimliliğimize bağlıdır.
Bu duygularla, yapacağınız çalışmalarda başarılar diliyor, saygılar sunuyorum” dedi. Ardından meslek komitesi üyeler, mesleki sıkıntılarını ve çözüm önerilerini birbirleriyle paylaşarak, çalışmalarını başarıyla tamamladı.

İlgili Fotoğraflar:



Yararlı Linkler

İletişim

0 248 234 62 05

Bu e-Posta adresi istenmeyen posta engelleyicileri tarafından korunuyor. Görüntülemek için JavaScript etkinleştirilmelidir.

Sosyal Medya

Adres: Yeni Mahalle Şehit Teğmen Halil DEMİRÖRS Cad. No: 2 Burdur Türkiye Telefon: +90 248 234 62 05 pbx Faks: +90 248 233 67 34
Bu site, Burdur Ticaret ve Sanayi Odası Bilgi İşlem Servisi tarafından hazırlanmaktadır. | Tüm hakları saklıdır. | © butso.org.tr | Bu e-Posta adresi istenmeyen posta engelleyicileri tarafından korunuyor. Görüntülemek için JavaScript etkinleştirilmelidir.