BUTSO Meclis Toplantısı, Grand Özeren’de Yapıldı.

Burdur Ticaret ve Sanayi Odası (BUTSO) Meclis’i, 2015 yılının ilk toplantısını, Grant Özeren Otel’de yaptı. Feyzi Oktay Başkanlığında toplanan BUTSO Meclisi, her ay olağan olarak Oda Meclis Salonunda yaptığı toplantılarından sonuncusu ve yeni yılın ilki olan toplantısını, G.Özerende gerçekleştirdi. Toplantı sonunda; BUTSO’nun adeti olan, değişik nedenlerle ayrılan üyelerine verdiği teşekkür plaketleri kapsamında, en son ayrılan Osman Gök’e bir plaket verdi. Ardından, geçen haftalarda yapılan ve BUTSO Vergi Ödül Törenindeki bir sıralama hatası nedeniyle verilemeyen Hüseyin Özeren’in vergi ödülü kapsamındaki plaketi de bu arada verildi.

BUTSO Meclis Başkanı Feyzi Oktay ve Yönetim Kurulu Başkanı Yusuf Keyik, plaket verdikleri Gök ve Özeren’e teşekkür ettiler.

İlgili Fotoğraflar: