Skip to main content

BUTSO Konferans Salonunda üyelerine yönelik “Stratejik Planlama ve Yönetim” eğitimi gerçekleştirildi.

BUTSO eğitim programı kapsamında ve Yönetim Kurulu Başkanı Yusuf Keyik’in Başkanlığında “Stratejik Planlama ve Yönetim” eğitimi BUTSO Konferans Salonunda İlker Kaldı Eğitim Danışmanlık tarafından gerçekleştirildi.


           İlker Kaldı sunumunda; “Strateji, belirsizlikler içinde yön bulmaya yardım eden bir pusuladır. Stratejik yönetim: Hedefe odaklanma, hazırlık, esnek yaklaşım ve dış koşulları gözetmedir, bilgisini aktaran İlker Kaldı, amaca ulaşmak için gerekli heyecan, kararlılık ve irade yoksa stratejik yönetim başarılı olamaz ifadesinde bulundu.

          Şirketlerin çoğu işler yolunda giderken strateji çalışmalarını hafife alırlar. Bu durumda tehlikelere hazırlıksız yakalanma riski oluşur. Aslında, strateji çalışmaları için en uygun zaman işlerin yolunda gittiği dönemdir. Böyle zamanlarda şirketin fırsatları değerlendirebilmesi için şartlar daha uygundur.

          İlker Kaldı Kriz başlığı altında ise şunları kaydetti: Alışıldık çözümlerin geçersiz olduğu durum. Ayrıca beklenmedik bir şey değildir, ancak beklenmedik şekilde gelir. Hazırlıksız yakalarsa büyük zararlar verir. Krizi yönetmenin temelinde bilgi toplamak vardır. Bilgilenmeyen kişide sağduyu değil, yetersizlik duygusu baskın olur” gibi bilgileri katılımcılara aktardı.

Yararlı Linkler

İletişim

0 248 234 62 05

Bu e-Posta adresi istenmeyen posta engelleyicileri tarafından korunuyor. Görüntülemek için JavaScript etkinleştirilmelidir.

Sosyal Medya

Adres: Yeni Mahalle Şehit Teğmen Halil DEMİRÖRS Cad. No: 2 Burdur Türkiye Telefon: +90 248 234 62 05 pbx Faks: +90 248 233 67 34
Bu site, Burdur Ticaret ve Sanayi Odası Bilgi İşlem Servisi tarafından hazırlanmaktadır. | Tüm hakları saklıdır. | © butso.org.tr | Bu e-Posta adresi istenmeyen posta engelleyicileri tarafından korunuyor. Görüntülemek için JavaScript etkinleştirilmelidir.