Skip to main content

BUTSO Kadın Girişimcileri, Milleyet Gazetesi'ne sorunlarını anlattı.

BUTSO Kadın Girişimciler Kurulu Üyeleri, Milliyet Gazetesi muhabiri Hatice Akın'ın yaptığı röportajda, kadın girişimci olmanın önemi, özellikleri ve zorluklarını anlattı.

Kurul Başkanı ve Yardımcısı Emine Kanık ve Gülay Korur'un yönetiminde ve Burdur Ticaret ve Sanayi Odası Meclis Salonu'nda bir araya gelen Kadın Girişimciler, Burdur'da işletmecilik ve girişimciliğin taşıdığı avantaj ve dezavantajları bulunduğunu anlattılar. Kadın Girişimciler, Burdur'da ticaret ve esnaflığın gelişimi konusunda da önemli sorumluluklarının olduğunu bildiklerini ve bu bilinçle daha dikkatli esnaflık yaptıklarını ifade ettiler.

Burdur ticaret ve sanayisinin, daha çok sayıda yatırımcı ve girişimciye ihtiyacı olduğunu açıklayan Bayan girişimciler, aralarında daha fazla Kadın Girişimcinin yer alması gerektiğini söylediler. Kafasında, girişimcilik fikri olan çok sayıda kadın girişimci adayı olduğunu bildiklerini, söyleyen Kadın Girişimciler Kurulu Başkanı Emine Kanık, "Kadınların daha cesur davranarak, girişimciliğe adım atmaları gerektiğini" söyledi.

NOT:
BUTSO Basın Danışmanlığı
14 Mayıs 2012

Yararlı Linkler

İletişim

0 248 234 62 05

Bu e-Posta adresi istenmeyen posta engelleyicileri tarafından korunuyor. Görüntülemek için JavaScript etkinleştirilmelidir.

Sosyal Medya

Adres: Yeni Mahalle Şehit Teğmen Halil DEMİRÖRS Cad. No: 2 Burdur Türkiye Telefon: +90 248 234 62 05 pbx Faks: +90 248 233 67 34
Bu site, Burdur Ticaret ve Sanayi Odası Bilgi İşlem Servisi tarafından hazırlanmaktadır. | Tüm hakları saklıdır. | © butso.org.tr | Bu e-Posta adresi istenmeyen posta engelleyicileri tarafından korunuyor. Görüntülemek için JavaScript etkinleştirilmelidir.