Skip to main content

BUTSO ile Ziraat Bankası’ndan Tedarik Zinciri Finansmanı Protokolü

Burdur Ticaret ve Sanayi Odası ile T.C.Ziraat Bankası Burdur Şubesi arasında Ziraat Bankası Bankkart Tedarik Zinciri Finansman Projesi kapsamında protokol imzalandı.

Burdur Ticaret ve Sanayi Odası’nı ziyaret eden T.C. Ziraat Bankası Anonim Şirketi Burdur Şubesi Müdürü Hasan Hüseyin ÖZCAN ile  BUTSO Yönetim Kurulu Başkanı Yusuf KEYİK; Ziraat Bankası ve Türkiye Odalar Borsalar Birliği’nin güçlerini birleştirdiği üretim ve ticaretin “Bankkart Başak Tedarik Zinciri finansmanı” ile büyüdüğü proje kapsamında kurumsal kartla tedarikçi finansmanı ödemelerinin kolaylaştırıldığı belirtildi.

T.C. Ziraat Bankası Anonim Şirketi  Burdur Şubesi Müdürü Hasan Hüseyin ÖZCAN ile Ziraat Bankası Mehmet Akif Şube Müdürü Hasan AKIN Güvenli Ticaret Sistemi: Bankkart Başak Tedarik Zinciri hakkında bilgilendirmeler yaptı.

Güvenli Ticaret Sistemi: Bankkart Başak Tedarik Zinciri Finansmanı  ile;

  • Alıcılar ve satıcılar arasında büyük bir tedarik zinciri kuruyor, üye işyeri ve kurumsal kart alt yapımız üzerinden özel fiyatlama ve vade avantajı sunuyoruz. Böylece alıcı ve satıcılar kendi nakit akışlarına uygun ödeme takvimi oluşturabileceklerdir.
  • Sisteme katılan alıcı ve satıcılar kendi aralarındaki ticareti, kartlı ödeme sistemi üzerinden güvenli bir şekilde yapacak, bu sayede iş hacimlerini arttıracaklardır.
  • Alıcı ve satıcı arasındaki tahsilat riski ortadan kalkacak, alıcıların ürün ve hammaddeye daha hızlı ulaşmaları sağlanacaktır.

Protokol hakkında açıklamada bulunan BUTSO Yönetim Kurulu Başkanı Yusuf Keyik: “Geçtiğimiz günlerde TOBB Başkanımız Sayın Rifat Hisarcıklıoğlu ile Ziraat Bankası Genel Müdürü Sayın Hüseyin Aydın arasında Bankkart Tedarik Zinciri Finansmanı Projesinin lansman toplantısı ve protokolü yapılmıştı. Bizler de Burdur Ticaret ve Sanayi Odası olarak üyelerimizin bu avantajlardan faydalanmaları için protokol imzaladık. Sayın Hisarcıklıoğlu’na ve Sayın Aydın’a teşekkür ediyoruz. Bankkart Tedarik Zinciri Finansmanı için tüccar ve sanayicilerimiz Ziraat Bankası şubeleriyle irtibata geçebilirler. Tüm üyelerimize ve ülke ekonomimize hayırlı olsun” dedi.

Yararlı Linkler

İletişim

0 248 234 62 05

Bu e-Posta adresi istenmeyen posta engelleyicileri tarafından korunuyor. Görüntülemek için JavaScript etkinleştirilmelidir.

Sosyal Medya

Adres: Yeni Mahalle Şehit Teğmen Halil DEMİRÖRS Cad. No: 2 Burdur Türkiye Telefon: +90 248 234 62 05 pbx Faks: +90 248 233 67 34
Bu site, Burdur Ticaret ve Sanayi Odası Bilgi İşlem Servisi tarafından hazırlanmaktadır. | Tüm hakları saklıdır. | © butso.org.tr | Bu e-Posta adresi istenmeyen posta engelleyicileri tarafından korunuyor. Görüntülemek için JavaScript etkinleştirilmelidir.