Skip to main content

BUTSO, İlçe Üyeleriyle İftarda Buluşmaya Ağlasun’dan Başladı

Burdur Ticaret ve Sanayi Odası (BUTSO), Burdur Merkez İlçe dışındaki üyeleri ile iftar vesilesi ile bir araya gelme kararı aldı. Bu kararı uygulamaya, Çeltikçi İlçesi BUTSO üyelerini de buluşturan Ağlasun İftarı ile başlandı.

Geçtiğimiz gün, ünü Türkiye’yi aşan kirazıyla meşhur Yeşilbaşköy’de yaklaşık 70 kişinin katılımı ile gerçekleşen iftara; Ağlasun ve Çeltikçi Kaymakamları Mesut Tabakçıoğlu ve Mustafa Maslak ile BUTSO Meclis ve Yönetim Kurulu Başkanları Feyzi Oktay ve Yusuf Keyik, Bucak Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı H. Yalçın Meçikoğlu, Burdur Defterdarı Ramazan Taşaltın, Yeşilbaşköy eski ve son Belediye Başkanı Hüseyin Akıncı ve BUTSO personeli de katıldı.

İki ilçe üyelerini ve BUTSO Yönetimini iftarda buluşturma programı düzenleyen BUTSO Yönetim Kurulu Başkanı Yusuf Keyik, davete icabet ettikleri için üyelerine teşekkür ederek başladığı konuşmasında; “Böyle mübarek bir iftar yemeğinde hep beraber olalım istedik. Malumunuz, seçimlerde ziyaret ediyorduk. Ama bunun doğru olmadığını, seçim ve aidat isteme zamanlarının dışında da bir araya gelmemiz gerektiğini düşünerek, bu programı düzenledik. Bildiğiniz gibi, İlimizin en büyük sivil toplum örgütü olmamız hasebiyle, yoğun faaliyetler içindeyiz. Ama üyelerimiz için her zaman vaktimiz vardır. Telefonumuz sizler için devamlı açıktır. Sizler, Burdur Ticaret ve Sanayi Odası gibi güçlü bir teşkilatın üyelerisiniz. Her türlü sıkıntılarınızda yanınızda olmaya hazırız” dedi. Yeşilbaşköy eski Belediyesinin Başkanı Hüseyin Akıncı da kendisinin ev sahibi durumunda olduğunu belirterek, bu birlikteliği sağladıkları için BUTSO Yönetimi ile Yönetim Kurulu Başkanı Yusuf Keyik’e teşekkür etti.

İlgili Fotoğraflar




Yararlı Linkler

İletişim

0 248 234 62 05

Bu e-Posta adresi istenmeyen posta engelleyicileri tarafından korunuyor. Görüntülemek için JavaScript etkinleştirilmelidir.

Sosyal Medya

Adres: Yeni Mahalle Şehit Teğmen Halil DEMİRÖRS Cad. No: 2 Burdur Türkiye Telefon: +90 248 234 62 05 pbx Faks: +90 248 233 67 34
Bu site, Burdur Ticaret ve Sanayi Odası Bilgi İşlem Servisi tarafından hazırlanmaktadır. | Tüm hakları saklıdır. | © butso.org.tr | Bu e-Posta adresi istenmeyen posta engelleyicileri tarafından korunuyor. Görüntülemek için JavaScript etkinleştirilmelidir.