Skip to main content

BUTSO’dan “Yönetim Becerileri” Eğitimi

Eğitime önem veren BUTSO, bu kez “Yönetim Becerileri” eğitimi gerçekleştirdi.


Burdur Ticaret ve Sanayi Odası (BUTSO) Yönetim Kurulu Başkanı Yusuf Keyik, “Eğitime büyük önem verdiklerini” belirterek; “Güçlü bir Ülke olacak ve bunu geçekleştirmek için de üretime ve markalaşmaya yönelik çıtalarımızı yükselteceksek, mutlaka etkili eğitim süreçlerine ihtiyaç vardır. Zira, tüm sorunlarımızın kaynağının insan faktöründen ve dolayısıyla yetenekleri ve insani vasıfları yeterince geliştirilmemiş eğitimsiz insandan kaynaklandığını söylersek yanlış bir ifade olmaz. Bu nedenle, BUTSO olarak eğitim faaliyetlerine büyük önem veriyoruz. İşte bu anlamda, bu kez, çok değerli Hocamız Ertan Beceren tarafından verilen “Yönetim Becerileri” eğitim programımızı gerçekleştirdik” dedi.

YÖNETİM VE YÖNETİCİ
“Bir işletmenin yönetimi, genellikle o işletmenin verimliliğini ve karlılığını tayin eder” diyen Ertan Beceren Hoca, şu tanımları vurguladı: “Yönetimin odaklandığı noktanın, ortak bir amaca yönelmiş insan grubunun, o amaç için işbirliği içinde olmasıdır. Bu noktada yönetim; Belirli bir işbirliği ve ilişki sistemi içinde bir araya gelen insanların ortak amaçlarını gerçekleştirmek üzere yapacağı faaliyetlerin düzenlenmesi sürecidir. Yönetici ise; lider ve yenilikçi, sevecen bir amca/teyze, insanların/çalışanların başını yaslayıp ağlayabilecekleri bir omuz, dinamik bir motivasyon kaynağı, amansız ve yine de bir yargıç, diplomat, politikacı, koruyucu ve kurtarıcı olmaktır.”

Canlı örneklemelerle ve fıkra üslubuyla dikkatleri diri tutan eğitim programının, verimli geçtiği belirtildi. BUTSO Başkanı Keyik, “Fayda sağladığı sürece, eğitim programlarının devam edeceğini” de ifade etti.
   

Yararlı Linkler

İletişim

0 248 234 62 05

Bu e-Posta adresi istenmeyen posta engelleyicileri tarafından korunuyor. Görüntülemek için JavaScript etkinleştirilmelidir.

Sosyal Medya

Adres: Yeni Mahalle Şehit Teğmen Halil DEMİRÖRS Cad. No: 2 Burdur Türkiye Telefon: +90 248 234 62 05 pbx Faks: +90 248 233 67 34
Bu site, Burdur Ticaret ve Sanayi Odası Bilgi İşlem Servisi tarafından hazırlanmaktadır. | Tüm hakları saklıdır. | © butso.org.tr | Bu e-Posta adresi istenmeyen posta engelleyicileri tarafından korunuyor. Görüntülemek için JavaScript etkinleştirilmelidir.