Skip to main content

BUTSO'dan, Yeni Atananlara Ziyaret

urdur Ticaret ve Sanayi Odası (BUTSO) Meclis Başkanı ve Yönetim Kurulu Üyeleri Feyzi Oktay, Yusuf Keyik, Ali Gür, Osman Kısaoğlu, Alaettin Seçilmiş olmak üzere, Bilim Sanayi ve Teknoloji İl Müdürü İsmail Türe, Gümrük ve Ticaret İl Müdürü Aylin Sacide Çağlar ve MAKÜ Genel Sekreteri Yusuf Altındal'ı makamlarında ziyaret ettiler.

Geçtiğimiz gün gerçekleşen 'Hayırlı olsun' ziyaretinin ilki, Bilim Sanayi ve Teknoloji İl Müdürlüğüne atanan İsmail Türe'ye oldu. Geçmişte yaşanan, İl Müdürlüğündeki ilgisizlikler döneminin kapandığını görmekten duydukları memnuniyeti ifade eden BUTSO Başkanı Yusuf Keyik, hayırlı olsun dileklerinin ardından, İl Müdürlükleri ile olması gereken sıcak ilişkilerin, başarılı hizmetlerin elde edilmesi için önemli olduğunu ifade etti.

BUTSO Yönetimi, Bakanlıktaki değişikliğe paralel olarak, eski Sanayi ve Ticaret İl Müdürlüğü'nün bölünmesi ile ortaya çıkan Gümrük ve Ticaret İl Müdürlüğü'nün ilk İl Müdürü Aylin Sacide Çağlar'a da ziyarette bulunarak, başarı dileklerini iletti. Burdur Ticaret ve Sanayi Odası olarak, Gümrük ve Ticaret Bakanlığı'na bağlı olmaları hasebiyle, yeni ve ilk il müdürü Aylin Hanımla daha sık ilişkiler içinde olacak ve görüş alışverişlerinde bulunacaklarını belirterek, bunun başarılı hizmetler için önemli olduğunu vurguladı.

ANA STRATEJİ
Aynı gün gerçekleştirilen nezaket ve hayırlı olsun ziyaretlerinin sonuncusunu da Mehmet Akif Ersoy Üniversitesi (MAKÜ) yeni Genel Sekreteri Yusuf Altındal'a yapan BUTSO Yönetimi, "Giderek artan Üniversite-Sanayici işbirliği hareketlerinin, Burdur Ticaret ve Sanayi Odası olarak, gelecek için büyük umutlar doğurduğunu görmekten, heyecan duyduklarını" belirtti. BUTSO Yönetim Kurulu Başkanı Keyik, Genel Sekreter Altındal'a, "Oda ve sanayiciler olarak, Üniversitemizin başarılı gelişmelerini izliyor ve gurur duyuyoruz. Daha ileri hedefler için ise, bize düşen ne gerekiyorsa elimizden geleni yerine getirmeye de hazırız. Üniversite-Sanayici işbirliğinin önemli vazifelerinden biri olarak düşündüğümüz, "Burdur'un uzun vadeli bir 'Gelişim ve Kalkınma Ana Stratejisi' üzerinde özellikle durulması gerekiyor. Yol haritasının çizilebilmesi için, bunun çok önemli olduğunu düşünüyoruz." dedi.

MAKÜ Genel Sekreteri Altındal ise; "Üniversite ve Genel Sekreterlik olarak, çok değer verdiğimiz, Ticaret ve Sanayi Odamızla işbirliğine hazarız. Dolayısıyla, Oda'mız ve tüm sanayicilerimize, her türlü akademik desteği vereceğimizden de emin olunuz" şeklinde görüşlerini belirterek, ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade etti.

NOT:
BUTSO Basın Danışmanlığı
31.12.2012

Yararlı Linkler

İletişim

0 248 234 62 05

Bu e-Posta adresi istenmeyen posta engelleyicileri tarafından korunuyor. Görüntülemek için JavaScript etkinleştirilmelidir.

Sosyal Medya

Adres: Yeni Mahalle Şehit Teğmen Halil DEMİRÖRS Cad. No: 2 Burdur Türkiye Telefon: +90 248 234 62 05 pbx Faks: +90 248 233 67 34
Bu site, Burdur Ticaret ve Sanayi Odası Bilgi İşlem Servisi tarafından hazırlanmaktadır. | Tüm hakları saklıdır. | © butso.org.tr | Bu e-Posta adresi istenmeyen posta engelleyicileri tarafından korunuyor. Görüntülemek için JavaScript etkinleştirilmelidir.