Skip to main content

BUTSO’dan Üyelerine Yönelik Kurum Kültürü Eğitimi

BUTSO eğitim programı kapsamında ve Yönetim Kurulu Başkanı Yusuf Keyik’in Başkanlığında 2018 yılının ilk eğitimi olan “Kurum Kültürü” eğitimi BUTSO Konferans Salonunda İlker Kaldı Eğitim Danışmanlık tarafından gerçekleştirildi.

          Eğitim katılımcılarına, Kurum Kültürü eğitimin önemini vurgulayan İlker Kaldı Sunumunda; alınması gerekilen en önemli ve en çok ihtiyaç duyulan eğitimlerin başında yer aldığını ifade ederek gerekçesini ise” ilimizdeki esnafın ve tüccarların genel bir problemi olan, müşteriler bizi tercih etmiyorlar, Antalya’ya ve Isparta’ya alışverişe gidiyorlar. Bu problemlerin temelini kurum kültüründe aramaları gerekmektedirler. İşi nasıl yürütüyorsanız dışarıya öyle yansır. Kurum Kültürü iş yapma biçimidir; Dışarıya yansıyan, müşteriye yansıyan, çalışanlar ile olan ilişkilerin ve bütün bunların harmanıdır. Bunların hepsi kurum kültürünün bir yansımasıdır.” İfadesinde bulundu.

          Kurum Kültürü eğitiminin önemini örneklerle ve sunumunda bazı videolara yer vererek aktaran İlker Kaldı “Kurum Kültürü dediğimiz şey parmak izi gibidir. Her kurumda kendisine özgüdür. Bir kurumun kurum kültürü, çalışma biçimi, kuralları, ilkeleri, hakim olduğu anlayışı asla diğeri ile aynı değildir.”  gibi bilgileri katılımcılara aktararak sunumunu tamamladı.

Yararlı Linkler

İletişim

0 248 234 62 05

Bu e-Posta adresi istenmeyen posta engelleyicileri tarafından korunuyor. Görüntülemek için JavaScript etkinleştirilmelidir.

Sosyal Medya

Adres: Yeni Mahalle Şehit Teğmen Halil DEMİRÖRS Cad. No: 2 Burdur Türkiye Telefon: +90 248 234 62 05 pbx Faks: +90 248 233 67 34
Bu site, Burdur Ticaret ve Sanayi Odası Bilgi İşlem Servisi tarafından hazırlanmaktadır. | Tüm hakları saklıdır. | © butso.org.tr | Bu e-Posta adresi istenmeyen posta engelleyicileri tarafından korunuyor. Görüntülemek için JavaScript etkinleştirilmelidir.