Skip to main content

BUTSO’dan Sigorta Acentalarına Ziyaret

Burdur Ticaret ve Sanayi Odası (BUTSO) Yönetimi ve Oda meslek komitesi başkanı geçtiğimiz günlerde sigorta acentalarına ziyaret ve denetimde bulundu. Ziyarette; BUTSO Yönetim Kurulu Başkanı Yusuf Keyik, Yönetim Kurulu Bşk. Yrd. Ömer Çeliker ve üyeler Hasan Ali Daldal, Aykut Acun ile Oda Meslek Komitesi Başkanı Yusuf Akca yer aldılar.
Burdur Merkez’de toplam 38 olan sigorta acentalarından Aycan, Oğuzhan Şimşek, Oğuz Doğan, Eda Doğan, Doruk, Ökte, Mehmet Tahir Kıldır, Ekici, İribaş, Burdur Hisar sigorta firmalarına yapılan ziyarette; bir yandan ilgili kanun ve yönetmeliklere uygunluk kontrolleri yapılırken, diğer yandan sorunlar da dinlendi. BUTSO Yönetim Kurulu Başkanı Yusuf Keyik, ziyaretlerde ortaya çıkan belli başlı sorunların, mesleki yetkiye ve şartlara sahip olmayan kayıt dışı sigortacılar ile müşterilerin kafasını da karıştıran fiyatta haksız rekabet hareketleri olduğunu açıkladı. Sorunların çözümü için gereken çalışmaların yapılacağını ifade eden Başkan Keyik, diğer firmalara da bu tür ziyaretlerinin devam edeceğini belirtti.

Ziyaret edilen Sigorta firma yetkilileri, ziyaretleri ve sorunlarına gösterdikleri ilgileri nedeniyle, BUTSO Yönetimine, memnuniyetlerini belirterek, teşekkür ettiler.

İlgili Fotoğraflar:



Yararlı Linkler

İletişim

0 248 234 62 05

Bu e-Posta adresi istenmeyen posta engelleyicileri tarafından korunuyor. Görüntülemek için JavaScript etkinleştirilmelidir.

Sosyal Medya

Adres: Yeni Mahalle Şehit Teğmen Halil DEMİRÖRS Cad. No: 2 Burdur Türkiye Telefon: +90 248 234 62 05 pbx Faks: +90 248 233 67 34
Bu site, Burdur Ticaret ve Sanayi Odası Bilgi İşlem Servisi tarafından hazırlanmaktadır. | Tüm hakları saklıdır. | © butso.org.tr | Bu e-Posta adresi istenmeyen posta engelleyicileri tarafından korunuyor. Görüntülemek için JavaScript etkinleştirilmelidir.