Skip to main content

BUTSO'dan öğrencilere 700 adet mont yardımı

Burdur Ticaret ve Sanayi Odası eğitime katkı amaçlı faaliyetlerini sürdürürken, okul çocuklarına yönelik giyim yardımlarına bu eğitim öğretim yılında da devam ediyor. Sosyal sorumluluk kapsamında her yıl olduğu gibi bu yıl da Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği'nin katkılarıyla ihtiyaç sahibi öğrencilere toplam 700 adet mont dağıtıldı.

Önceki yıllarda il merkezinde yapılan sosyal yardımlar bu yıl ilimiz ilçeleri baz alınarak yapıldı. Bu kapsamda Burdur Ticaret ve Sanayi Odası Meclis Başkanımız Ömer Çeliker ve Yönetim Kurulu Başkanımız Yusuf Keyik Yeşilova İlçemize bir dizi ziyaret programı gerçekleştirdi. Başkanlarımız öncelikli olarak Yeşilova Kaymakamı Sayın Abdülhamit Karaca'yı makamında ziyaret etti. Ziyaret sonrası Yeşilova Merkez Ortaokulu'nda, Yeşilova Kaymakamı Sayın Abdülhamit Karaca'nın teşrifleri, İlçe Milii Eğitim Müdürü Sayın Ellez Altıntaş'ın katılımlarıyla ihtiyaç sahibi öğrencilere kışlık mont yardımı yapıldı. Daha sonra Yeşilova Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Erhan Sönmez ve Karamanlı Belediye Başkanı Fatih Selimoğlu'nu da makamında ziyaret eden Meclis Başkanımız Ömer Çeliker ve Yönetim Kurulu Başkanımız Yusuf Keyik son olarak Oda üyemiz Orhan Akay'a işyeri ziyaretinde bulundular.

Her eğitim öğretim yılında Burdur Ticaret ve Sanayi Odası olarak eğitime destek olmaya çalıştıklarını dile getiren BUTSO Yönetim Kurulu Başkanı Yusuf Keyik; “Oda olarak bu yardımları geleneksel hale getirdik. Yardımların eksiksiz ve zamanında yapılması için çaba gösteriyor ve gerçek ihtiyaç sahiplerine ulaşmak için titiz davranıyoruz. Bu özveriyle İlçe Milli Eğitim Müdürlüklerimizin kanalıyla 700 öğrencimize kışlık mont yardımında bulunduk. Amacımız yaklaşan kış öncesi öğrencilerimizin eksikliklerini bir nebze de olsa giderebilmektir. İş dünyası olarak eğitime ve eğitim gören öğrencilerimize büyük önem ve değer veriyoruz. Çünkü ülkemizin geleceği eğitimden geçiyor. Daha güçlü yarınlar için bu yöndeki çabamız devam edecek. Bu duygu ve düşüncelerle 2018-2019 eğitim öğretim yılının başta öğrencilerimiz ve öğretmenlerimiz olmak üzere, velilerimiz için sağlıklı, mutlu, huzurlu, başarılı geçmesini diliyor; tüm eğitim camiamızı sevgi ve saygıyla selamlıyorum " diye konuştu.

Yararlı Linkler

İletişim

0 248 234 62 05

Bu e-Posta adresi istenmeyen posta engelleyicileri tarafından korunuyor. Görüntülemek için JavaScript etkinleştirilmelidir.

Sosyal Medya

Adres: Yeni Mahalle Şehit Teğmen Halil DEMİRÖRS Cad. No: 2 Burdur Türkiye Telefon: +90 248 234 62 05 pbx Faks: +90 248 233 67 34
Bu site, Burdur Ticaret ve Sanayi Odası Bilgi İşlem Servisi tarafından hazırlanmaktadır. | Tüm hakları saklıdır. | © butso.org.tr | Bu e-Posta adresi istenmeyen posta engelleyicileri tarafından korunuyor. Görüntülemek için JavaScript etkinleştirilmelidir.