Butso'dan Kadir Gecesi ve Ramazan Bayramı Mesajı

Burdur Ticaret ve Sanayi Odası (BUTSO) Meclis ve Yönetim Kurulu Başkanları Feyzi Oktay ve Yusuf Keyik, Ramazan Bayramı mesajı yayınladılar.

İnsanlığın bunalımlar içinde kıvrandığı, güçlünün güçsüze soykırım uyguladığı ve yanı başımızda emperyal güçlerin emrinde Müslüman'ı Müslüman'a kırdırarak, tarihin vahşet tablolarına yeni sahneler eklendiği şu günlerde, yaşadığımız dua iklimi Ramazan'ın sonlarına geldik.
Bu yangınların söndürülmesi için, Milletimize yakışanı yapan Devletimiz, zalimin karşısında ve mazlumun yanında yer almaktadır. Bize düşen ise; duaya açılan ellerin zirveye ulaştığı Kadir Gecesi'nde yapılan dualara dua katmak ve güçlülerin güçlüsü Allah'a ulaşmaktır.
Bu dua ve duygularımızla; Mübarek Kadir Gecenizi tebrik ediyor ve bu vahşet tablolarını bozan zafer muştularının yaşandığı Bayramlara ulaşmak dileklerimizle, Ramazan Bayramınızı kutluyoruz.