Skip to main content

BUTSO'dan İşadamlarına İngilizce Kursu

BUTSO, Burdurlu işadamlarına ücretsiz İngilizce kursu veriyor.

Burdur Ticaret ve Sanayi Odası (BUTSO); kitap, dergi yayıncılığı, kütüphane ve Web sitesi kuruluşları ile geliştirerek yürüttüğü kültür hizmetlerine gezi, seminer ve kurs şeklindeki eğitim hizmetlerini de ekleyen BUTSO, bu kez Burdurlu işadamlarına ücretsiz İngilizce kursu veriyor. Öğretmen Güzin Genç tarafından, BUTSO salonlarında haftanın Pazartesi, Çarşamba, Perşembe günleri ve saat 18.00-20.00 arasında iki saat olarak verilen pratik İngilizce kursuna, 40'ın üzerinde işadamı katılıyor.

Burdur Ticaret ve Sanayi Odası (BUTSO)'nun hizmet politikaları ve eğitime yönelik çalışmalarınailişkin bilgi veren BUTSO Yönetim Kurulu Başkanı Yusuf Keyik şunları söyledi;
"Her işin gelişiminin "Eğitim"e bağlı olduğunu düşünüyor ve Burdur Ticaret ve Sanayi Odası Yönetimi olarak da buna büyük önem veriyoruz. Başkanlığını yürüttüğüm Yönetim Kurulumuz olarak, göreve geldiğimiz 2005 yılından bu yana; kitap, dergi yayıncılığı, kütüphane ve Wab sitesi kuruluşları ile geliştirerek yürüttüğümüz kültür hizmetlerine, son yıllarda artırdığımız gezi, seminer ve kurs şeklindeki eğitim hizmetlerini de ekledik. Hizmette sınırları zorlayan Odamız, bu kez Burdurlu işadamlarına ücretsiz İngilizce kursu düzenledi. Bunu, özellikle yurtdışı gezilerinde karşılaştığımız yabancı dil sıkıntısını gidermek, Burdur'un ihracat ataklarının devam etmekte olması nedenleri ve üyelerimizden gelen talepleri değerlendirmek suretiyle karar verdik."
Burdurlu işadamlarının eğitim ve gezi çağrılarına ilgisinin arttığını da belirten Keyik, sözlerine şöyle devam etti:
"Önceleri çok itibar edilmeyen eğitim çalışmalarımıza, son dönemde ilginin oldukça arttığını görmekten büyük memnuniyet duyuyoruz. Bu gelişimin Burdur'un gelişimi adına bizi umutlandırdığını ve sevindirdiğini özellikle belirtmeliyiz. Geçen hafta 37 kursiyerle başladığımız İngilizce Kursumuza, sonraki haftalarda ilginin düşeceği düşünenleri belirtilirken, aksine katılımın 40'ın üzerine çıkmasıyla, negatif değerlendirmeleri silen olumlu bir gelişme sağlandı. Önümüzdeki Haziran ayında yapacağımız Güney Amerika gezisini, İngilizce bilenleri arttırmış olarak katılacak olmaktan ayrıca sevinç duyuyoruz."

NOT:
BUTSO Basın Danışmanlığı
21.02.2012

Yararlı Linkler

İletişim

0 248 234 62 05

Bu e-Posta adresi istenmeyen posta engelleyicileri tarafından korunuyor. Görüntülemek için JavaScript etkinleştirilmelidir.

Sosyal Medya

Adres: Yeni Mahalle Şehit Teğmen Halil DEMİRÖRS Cad. No: 2 Burdur Türkiye Telefon: +90 248 234 62 05 pbx Faks: +90 248 233 67 34
Bu site, Burdur Ticaret ve Sanayi Odası Bilgi İşlem Servisi tarafından hazırlanmaktadır. | Tüm hakları saklıdır. | © butso.org.tr | Bu e-Posta adresi istenmeyen posta engelleyicileri tarafından korunuyor. Görüntülemek için JavaScript etkinleştirilmelidir.