BUTSO’dan Hayırlı Olsun Ziyaretleri

Burdur Ticaret ve Sanayi Odası (BUTSO) Yönetimi, geçtiğimiz günlerde görev değişikliği ile gelen yeni Burdur Cumhuriyet Başsavcısı Sadi Doğan, MAKÜ Rektörü Prof. Dr. Adem Korkmaz ve İl Kültür Turizm Müdürü Servet Olpak’a hayırlı olsun ziyaretlerinde bulundu.
BUTSO Yönetimi ziyaretinde; Meclis Başkanı Feyzi Oktay, Yönetim Kurulu Başkanı Yusuf Keyik, Başkan Yardımcısı İbrahim Solak ve üyeler Hasan Ali Daldal, Aykun Acun yer aldılar.

Ağrı Cumhuriyet Başsavcılığından Şubat başında Burdur’a gelen Cumhuriyet Başsavcımız Doğan, Isparta SDÜ’den MAKÜ’ye gelen Rektörümüz Prof. Dr. Korkmaz ve yine Isparta’dan İlimize gelen Kültür Turizm Müdürümüz Servet Olpak’ın makamlarında yapılan nezaket ve hayırlı olsun ziyaretinde, tanışmanın ardından Burdur’un sorunları, ihtiyaçları ve çözüm yolları konularında sohbetler edildi. Başkan Yusuf Keyik tarafından, ziyaretin anısına hediyeler verildi.

İlgili Fotoğraflar: