Skip to main content

BUTSO'dan Çarşı Esnafı ile Kahvaltı Programı

Vali Yılmaz: "Bizim kapımız, Esnafa her zaman açık". Başkan Akkaya: "Esnaf için elimizden geleni yapacağız".

Burdur Ticaret ve Sanayi Odası, dün şehrimizde düzenlediği organizasyonla Çarşı Esnafı'nı kahvaltıda bir araya getirdi. Müze Parkı'nda düzenlenen kahvaltıya; Vali Nurettin Yılmaz, Belediye Başkanı Sebahattin Akkaya, BUTSO Başkanı Yusuf Keyik, BUTSO yöneticileri,
Defterdar Ramazan Taşaltın ile Gazi Caddesi bölgesi ve ve çevresindeki Ticaret Sanayi Odası üyeleri katıldı.

Oda üyeleri ile bir araya gelmek için bu kahvaltıyı organize ettiklerini belirten Oda Başkanı Yusuf Keyik, üyeleri ziyareti sırasında üyelerin daha fazla bir araya gelmek istedikleri eleştirisinde bulunduklarını belirten, üyelerin haklı eleştirisini göz önüne aldıklarını ifade eden Keyik, "Biz 4 Mayıs'ta siz üyelerimizin vermiş olduğu desteklerle yeniden görevimize geldik, yönetimimizi oluşturduk ve yolumuza devam ediyoruz. Bundan sonraki süreçte, başta ben olmak üzere yönetimim de siz üyelerimizin emrindeyiz. Oda ile ilgili yapacaklarımız ne varsa normal iş yaşantınız ile yaşadığınız sıkıntıları bizimle paylaşırsanız, sıkıntılarınızı gidermek için elimizden geleni yapacağız" diye konuştu.

Belediye Başkanı Sebahattin Akkaya da konuşmasında esnaflara seslenerek, "esnafımızın, tüccarımızın Belediye açısından yapılması gereken ne gibi hususlar var ise bunları yapma yolunda gayretlerimizi bugüne kadar sürdürdük. Bundan sonra da sürdürmeye devam edeceğiz" diye konuştu.

Vali Nurettin Yılmaz, "ilimiz gerçekten sivil toplum kuruluşlarıyla, belediyesiyle, vilayeti ile bir güzellik, bir bütünlük içerisindedir. Bunda bizim fazla bir emeğimiz yok, en büyük emek oda başkanlarımız ve belediye başkanımızın. Burada bir şey yapılacak bir araya gelip konuşabiliyoruz. Bizim kapımızda her zaman açık, bize düşen bir şey olduğu zaman sizlerin bize gelmesi bizim için bir mutluluk" ifadelerini kullandı.
Vali Yılmaz, 2. OSB gelişmeleri hakkında bilgi verdi. Vali Yılmaz, "2., Organize Sanayi işimiz var. Onunla ilgili imar planlarını Ankara'ya gönderdik. Onaylandıktan sonra kamulaştırma için bir miktar para ihtiyacımız var. Ön tahsise çıkacağız. Ön tahsis sürecinde bu yaptığımız hesaplara göre kamulaştırma bedelleriyle birlikte, altyapı için gerekli paralarında buradan karşılanacağını hesaplıyoruz. Aksi takdirde bu işler için kredi almak gerekecek. Kredi aldığınız zaman, faiz maliyeti de binecek" diye konuştu.

Konuşmaların ardından söz alan esnaflar, Vali Yılmaz ve Başkan Akkaya'ya sıkıntılarını dile getirdiler.

Yararlı Linkler

İletişim

0 248 234 62 05

Bu e-Posta adresi istenmeyen posta engelleyicileri tarafından korunuyor. Görüntülemek için JavaScript etkinleştirilmelidir.

Sosyal Medya

Adres: Yeni Mahalle Şehit Teğmen Halil DEMİRÖRS Cad. No: 2 Burdur Türkiye Telefon: +90 248 234 62 05 pbx Faks: +90 248 233 67 34
Bu site, Burdur Ticaret ve Sanayi Odası Bilgi İşlem Servisi tarafından hazırlanmaktadır. | Tüm hakları saklıdır. | © butso.org.tr | Bu e-Posta adresi istenmeyen posta engelleyicileri tarafından korunuyor. Görüntülemek için JavaScript etkinleştirilmelidir.