BUTSO’dan, Burdur Gazetesi’ne Ziyaret

Burdur Ticaret ve Sanayi Odası (BUTSO) Yönetim Kurulu Başkanı Yusuf Keyik ve Yardımcısı Ömer Çeliker, geçtiğimiz gün, 63.Kuruluş yıldönümü nedeniyle, Burdur Gazetesi imtiyaz sahibi Adnan Taraşlı’yı ve haber sorumlusu Hasan Türkel’i makamlarında ziyaret etti.
BUTSO Başkanı Keyik; “Burdur Gazetesi’nin, 63 yıllık birikimin ortaya koyduğu olgunlukta, ilkeli ve dengeli bir gazetecilik başarısı sergilediklerini ve bunun her türlü takdire layık olduğunu” belirterek, tebriklerini ifade etti. Özellikle, yerel bir gazete için, toplum ve ülke yararını ön planda tutan bir yayın politikasının kolay olmadığını düşündüklerini de söyleyen Keyik; sabırlı ve özverili çalışmalarında, başarılarının daim olmasını diledi.

Ziyaret vesilesiyle, konjonktürel sıkıntılar ve iş hayatında artma eğilimi gösteren kaygılar nedeniyle; her konum ve kurumun barış, kardeşlik, saygı, sevgi ve eğitim konularında üzerlerine düşeni yerine getirmelerinin büyük önem taşıdığı” şeklinde ortak görüşler ifade edildi.