Skip to main content

BUTSO’dan, Anfaş-Mobilya Fuarı Ziyareti

BUTSO Başkanı Yusuf Keyik ve Bşk. Yrd. Ömer Çeliker, Antalya Anfaş Mobilya Fuarında, Burdurlu Dekor Mobilya’nın Hotel Consept markası ‘arnisa’ standını ziyaret etti.
Burdur Ticaret ve Sanayi Odası (BUTSO) Yönetim Kurulu Başkanı Yusuf Keyik ve Başkan Yardımcısı Ömer Çeliker, Antalya-Anfaş Mobilya Fuarı’nda yer alan Burdur Markası olan Dekor Mobilya’nın Hotel Consept markası ‘arnisa’ standını ziyaret ettiler. Stantlarını ziyaret eden BUTSO Başkan ve yardımcıları Keyik ve Çeliker’e, sergiledikleri ürünlere ilişkin bilgi veren arnika Pazarlama Müdürü Orhan İlişik, Anfaş-Mobilya Fuarında stant açan tek Burdurlu firma olduklarını belirterek, şu bilgileri verdi: “Burdur 1. OSB’de, 38 bin m2 açık, 13 bin 500 m2 kapalı alanı olan Dekor Mobilya’mızın 23 yıllık tecrübe eseri, yeni ve müşteri odaklı modern taleplere hitap eden bir konseptini sergiliyoruz. Özellikle Antalya otelcilerinin yoğun ilgisiyle karşılaşıyoruz. Fuar verimli geçiyor. Burdurlu hemşehrilerimiz ve işadamlarımızın standımıza yaptıkları ziyaretler bizleri memnun ediyor.”

MARKA ÜRKETMEK
Marka ve icat ortaya koymanın önemini vurgulayan BUTSO Yönetim Kurulu Başkanı Yusuf Keyik; “Burdur’umuzun, yeniliklere ayak uyduran ve her sektörde markalar üreten sanayicilere büyük ihtiyacı vardır. Yükselen ekonomilere baktığımızda hep markalar üzerinde yükseldiğini görüyoruz. Biz Oda Yönetimi olarak, her zaman ileri hamlelerle, marka ve icat ortaya koyan çalışmaların yanında yer alıyoruz. İş adamlarımızın, her türlü sıkıntılarında yanlarında olmak ve elimizden gelen her desteği vermek azmindeyiz” dedi. Ziyarette; Borsa Başkanı Yılmaz Başar, Burdur Güçbirliği’nden Şevket Aksöz de yer aldılar.

İlgili Fotoğraflar:



Yararlı Linkler

İletişim

0 248 234 62 05

Bu e-Posta adresi istenmeyen posta engelleyicileri tarafından korunuyor. Görüntülemek için JavaScript etkinleştirilmelidir.

Sosyal Medya

Adres: Yeni Mahalle Şehit Teğmen Halil DEMİRÖRS Cad. No: 2 Burdur Türkiye Telefon: +90 248 234 62 05 pbx Faks: +90 248 233 67 34
Bu site, Burdur Ticaret ve Sanayi Odası Bilgi İşlem Servisi tarafından hazırlanmaktadır. | Tüm hakları saklıdır. | © butso.org.tr | Bu e-Posta adresi istenmeyen posta engelleyicileri tarafından korunuyor. Görüntülemek için JavaScript etkinleştirilmelidir.