BUTSO’dan altı ziyaret.

Burdur Ticaret ve Sanayi Odası (BUTSO) Yönetimi, başta yeni Burdur Valisi Şerif Yılmaz olmak üzere, İl Genel Meclisi Başkanı Muzaffer Bağcı, İl Kültür Müdürü Mehmet Tanır, Burdur Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Kürşat Tuncel ve SMMMO Başkanı Serkan Vurgun’u makamlarında hoş geldin ve hayırlı olsun ziyaretlerinde bulundu. Ziyarete, BUTSO Meclis ve Yönetim Kurulu Başkanları Feyzi Oktay ve Yusuf Keyik ile birlikte, Başkan Yardımcıları İbrahim Solak ve Ömer Çeliker, Üyeler Ömer Faruk Gündüzalp, Hasan Ali Daldal, Hüseyin Yardım Aykut Acun ve Genel Sekreter Sedat Öz katıldılar. Vali Şerif Yılmaz, ziyaretleri için BUTSO Heyetine teşekkür etti.

Hayırlı olsun dileklerinde bulunan ve heyeti tanıştıran BUTSO Başkanı Keyik, bu vesile ile genel anlamda Burdur ekonomisinin durumu ve sıkıntılarını anlattı. Karşılıklı görüş alışverişleri yapıldı.

İlgili Fotoğraflar: