Skip to main content

BUTSO’da Satış Pazarlama Eğitimi

BUTSO, Meclis Salonunda BAKA Destekli olarak “Satış Pazarlama” eğitim programı düzenledi. Eğitim Uzmanı Ayşe Kartal tarafından verilen eğitime, BUTSO Üyesi Burdur sanayici ve esnaf aktif katılım sağladı.
İlimizin ekonomik ve ticari sorunlarındaki en önemli çözüm ayağının “Eğitim” olduğunu düşünen Burdur Ticaret ve Sanayi Odası (BUTSO), esnaf ve sanayicilerin istifadesi için düzenlemekte olduğu “Eğitim Programları”nı sürdürmektedir. Geçtiğimiz haftalarda verilen “Takım Çalışması” eğitiminden sonra, geçtiğimiz gün de BUTSO Meclis Salonunda BAKA Destekli olarak “Satış Pazarlama” eğitim programı gerçekleştirildi. Eğitimde, “Müşteri üzerinde değer yaratan ve aslında her adımı satış olan, ilgi-alaka şeklindeki davranışlarımızı geliştirmeliyiz. Satın almasa bile, nezaket ve saygıyla uğurlanan müşteri, başka sefer daha güven ve rahatlık içinde size tekrar gelecektir. Müşterinin sizde olmayan veya sizde beğenmediği ürünlerin, olabileceği başka bir satış yerini sizin tarif ve tavsiye etmeniz sonucu, başka bir ürün için size mutlaka gelecektir. Dolayısıyla, o müşteriyi kaybetmeyeceksiniz.” şeklindeki satış-pazarlama değerleri, canlı örneklerle verildi.

Uzman Ayşe Kartal tarafından verilen eğitime, BUTSO Üyesi Burdur sanayici ve esnaf aktif katılım sağladı. Bir günlük eğitim programına katılan esnaf ve sanayicilerimizden Nuri Aktan, “Bu eğitim programlarının hemen hepsine katılmaktayım. Ben uzun yılların sanayicisi olarak, uzman eğitimcilerin verdiği bu programlardan çok istifade ediyorum. Bizlere bu imkanı sağlayan Odamız Yönetimi ve Başkan Yusuf Keyik’e çok teşekkür ediyorum. Bu eğitimlere katılmayanların, çok önemli bir fırsatı kaçırdıklarını düşünüyorum. Bundan sonrakilere tüm esnaf ve sanayicimizden en az bir temsilcinin katılmasını tavsiye ediyorum” dedi.

İlgili Fotoğraflar:



Yararlı Linkler

İletişim

0 248 234 62 05

Bu e-Posta adresi istenmeyen posta engelleyicileri tarafından korunuyor. Görüntülemek için JavaScript etkinleştirilmelidir.

Sosyal Medya

Adres: Yeni Mahalle Şehit Teğmen Halil DEMİRÖRS Cad. No: 2 Burdur Türkiye Telefon: +90 248 234 62 05 pbx Faks: +90 248 233 67 34
Bu site, Burdur Ticaret ve Sanayi Odası Bilgi İşlem Servisi tarafından hazırlanmaktadır. | Tüm hakları saklıdır. | © butso.org.tr | Bu e-Posta adresi istenmeyen posta engelleyicileri tarafından korunuyor. Görüntülemek için JavaScript etkinleştirilmelidir.