BUTSO’da İl Kadın Ve Genç Girişimciler Komite Seçimleri Yapıldı

Burdur Ticaret ve Sanayi Odasında İl Kadın Girişimciler Kurulu ve İl Genç Girişimciler Kurulu İcra Komiteleri seçimleri yapıldı.

Türkiye'de girişimciliğin özendirilmesi ve girişimcilik kültürünün gelişmesine öncülük etmek amacıyla Odalar ve Borsalar bünyesinde faaliyetlerini yürüten, Türkiye'nin en büyük girişimci ağı TOBB İl Kadın Girişimciler Kurulları ile TOBB İl Genç Girişimciler Kurulları İcra Komitesi Üyeleri 27 Şubat 2019 tarihinde yapılan seçimle belirlendi. TOBB tarafından belirlenen seçim takvimine göre Mart ayının ilk haftasında İcra Komitesi üyelerinin oyları ile 81 ilde TOBB İl Kadın Girişimciler Kurulu ve TOBB İl Genç Girişimciler Kurulu yeni başkanları seçilecek.