Skip to main content

BUTSO’da, Genç Girişimci Bumin OKTAY; Kadın Girişimci Suat ACUN oldu.

Burdur Ticaret ve Sanayi Odası (BUTSO) Üyeleri arasından çıkan aday listeleri arasında yapılan seçimde, Burdur Genç Girişimciler Kurulu için tek liste olan Genç Girişimcilerde Bumin OKTAY listesi seçilirken; Suat ACUN ve Gülay KORUR’dan oluşan iki listenin katıldığı Kadın Girişimciler Kurulu seçiminde Suat ACUN listesi kazandı.

BUTSO Meclis Salonu’nda, geçtiğimiz Perşembe günü, 15’şer üyeden oluşacak Burdur Genç Girişimciler ve Kadın Girişimciler İcra Kurulları için seçimler yapıldı. Burdur Genç Girişimciler İcra Kurulu için, BUTSO’dan Bumin Oktay, Deniz Kurt, Ozan Kısaoğlu, Harun Şenses, Mustafa Arslan ve Özgür Çeliker isimlerinden oluşun 6 kişilik tek liste, 22 oy ile seçildi.



Burdur Kadın Girişimciler İcra Kurulu için 9 kişilik üye seçiminde ise; Suat Acun ve Gülay Korur’dan oluşan iki liste yarıştı. BUTSO’dan 23 kadın girişimcinin oy kullandığı seçimde, Gülay Korur listesi 7 oy alırken, Suat Acun listesi 16 oy aldı. Suat Acun’un, 16 oyla kazanan 9 kişilik listesinde; Ayka Ertuğrul Kısaoğlu, Durdu Daldal, Gonca Gönülaçar Bozkurt, Hatice Keyik, Hatice Varol, Serap Şenses, Süreyya Efe ve Nutiye Gür yer aldı.



İldeki girişimcilik kültürünün geliştirilmesi, girişimci potansiyelinin artırılması gibi amaçlarla oluşturulacak 15 kişiden oluşun Genç Girişimciler İl İcra Komitesi’ne, BUTSO’dan seçilen 6 üye ile birlikte, Bucak Ticaret ve Sanayi Odası’ndan 4, Burdur Ticaret Borsası’ndan da 5 üye seçilerek, 15 kişilik Komite oluşturulacak. Yine 15 kişikil Kadın Girişimciler İl İcra Komitesi ise; 9 üye BUTSO’dan, 3 üye Bucak TSO’dan ve 3 üye de Burdur TB’ndan seçilerek oluşturulacaktır.



Yararlı Linkler

İletişim

0 248 234 62 05

Bu e-Posta adresi istenmeyen posta engelleyicileri tarafından korunuyor. Görüntülemek için JavaScript etkinleştirilmelidir.

Sosyal Medya

Adres: Yeni Mahalle Şehit Teğmen Halil DEMİRÖRS Cad. No: 2 Burdur Türkiye Telefon: +90 248 234 62 05 pbx Faks: +90 248 233 67 34
Bu site, Burdur Ticaret ve Sanayi Odası Bilgi İşlem Servisi tarafından hazırlanmaktadır. | Tüm hakları saklıdır. | © butso.org.tr | Bu e-Posta adresi istenmeyen posta engelleyicileri tarafından korunuyor. Görüntülemek için JavaScript etkinleştirilmelidir.