BUTSO’DA bir araya gelen yetkililer, fırıncıların sorunlarına çözüm aradı

Geçtiğimiz akşam, Burdur Ticaret ve Sanayi Odası (BUTSO)’da, Oda Yönetim Kurulu Başkanı Yusuf Keyik Başkanlığında bir araya gelen fırıncılar, yetkililerden Burdurlu fırıncıların sorunlarına çözüm istediler.

Uzun zamandır, hatta yıllardır süren Isparta-Burdur fırıncılar çekişmesine bir son verilmesi ve Burdurlu fırıncıların şikayetlerine bir çözüm getirilmesi amacıyla; Belediye Başkanı Ali Orkun Ercengiz, BUTSO Başkanı Yusuf Keyik Oda Meclis Başkanı Feyzi Oktay, BUTSO Bşk. Yrd. İbrahim Solak, Burdur Defterdar V. Muhammed Osman Şener ve Burdur Tarım İl Md. Ş. Fırat Erkal’dan oluşan yetkililer bir araya geldi.

Burdur Ticaret ve Sanayi Odası (BUTSO) Yönetim Kurulu Başkanı Yusuf Keyik, toplantıya ilişkin verdiği bilgide; “Burdur’un esnaf ve tüccarının sorunları vardır. Bu sorunlar, ilgili kurum ve kuruluşlarla, bir araya gelinerek, kanun ve yönetmelikler çerçevesine çözülmeye çalışılmaktadır. Fırıncı esnafımızla yaptığımız bu toplantımızda da ortak akıl ve kanunlara uygun şekilde alınacak önlemler, uygulanacak ortak ve koordineli çalışmalar ele alınmıştır” dedi.