Skip to main content

BUTSO, ÇALIŞAN GAZETECİLER GÜNÜ KUTLAMASI

Burdur Ticaret ve Sanayi Odası (BUTSO) Yön. Kur. Bşk. Yusuf Keyik, 10 Ocak çalışan gazeteciler günü dolayısıyla bir bildiri yayınladı.

Keyik, söz konusu basın bildirisinde şunları ifade etti:  
Çalışan Gazetecilik, çağın en fedakarlık isteyen ve en dinamik mesleğinin adıdır. Çalışan Gazetecilik, bünyesinde Vatan savunması ve Millet sevdası mesabesinde idealizm barındıran, veya öyle olması gereken önemde kurumsallık taşıyan bir değerdir. Mesleklerini hayat biçimi haline getirmiş olan Çalışan Gazeteciler; ilkeli, tarafsız, sorumlu gazetecilik anlayışını, ideal seviyelere çıkarma azmi içerisinde, halkın vicdanının, arzu ve sorunlarının sesi olmaktadır.

Burdur’un Çalışan Gazetecileri’nin ise; bu anlamda daha büyük kıymeti vardır. Bir yandan kendini geliştirme çabaları yürütürken, diğer yandan geçim sıkıntısını giderme ve işini daha büyük moralle yapma gayreti içindedir. Şunu da ifade etmek gerekir ki; Barış toplumu olma idealini herkes ister. Ancak, bu yönde en büyük sorumluluk ve fonksiyon sahibinin ise; Çalışan Gazeteciler olduğu da unutulmamalıdır.
Bu mülahazalarla, çok değerli basın çalışanlarımızın gününü kutluyor ve çalışmalarında kolaylıklar diliyorum.
 
NOT:
BUTSO Basın Danışmanlığı
09.01.2014

Yararlı Linkler

İletişim

0 248 234 62 05

Bu e-Posta adresi istenmeyen posta engelleyicileri tarafından korunuyor. Görüntülemek için JavaScript etkinleştirilmelidir.

Sosyal Medya

Adres: Yeni Mahalle Şehit Teğmen Halil DEMİRÖRS Cad. No: 2 Burdur Türkiye Telefon: +90 248 234 62 05 pbx Faks: +90 248 233 67 34
Bu site, Burdur Ticaret ve Sanayi Odası Bilgi İşlem Servisi tarafından hazırlanmaktadır. | Tüm hakları saklıdır. | © butso.org.tr | Bu e-Posta adresi istenmeyen posta engelleyicileri tarafından korunuyor. Görüntülemek için JavaScript etkinleştirilmelidir.