Skip to main content

BUTSO, BURTÜKODER İle Banka Masraflarını Alma Protokolü İmzaladı.

Burdur Ticaret ve Sanayi Odası (BUTSO), Üyesi olan tüccar ve iş adamlarının bankalardan kullandıkları Ticari Kredilerden alınan masrafların geri alınmasına yönelik olarak, Burdur Tüketicileri Koruma Derneği (BURTÜKODER) ile protokol imzaladı.
BUTSO Yönetim Kurulu adına Başkan Yusuf Keyik ve Tüketicileri Koruma Derneği adına Kemal Arslan’ın imzaladığı protokol ile “BUTSO Yönetimi, bankalardan ticari kredi kullanmış üyelerinden alınmış masrafların geri alınabileceği bilgisini üyelerine duyurup, talebi olan üyelerin, BURTÜKODER’e başvurusu sağlanacaktır. Bu hizmetin karşılığında, yargılama giderleri haricinde herhangi bir ücret talep edilmeyecektir.

Yapılan protokole ilişkin bilgi veren BUTSO Başkanı Yusuf Keyik; “Bu tür hakların arkasında koşmamızda fayda var. Bir sivil toplum kuruluşu da olmamız hasebiyle, üyelerimizin haklarını alma konusunda da duyarlılık göstermemiz gerektiği düşüncesindeyiz. Bankaların, üyelerimiz aleyhine olarak, ticari krediler kullandırırken aldıkları haksız bir paranın geri alınabilmesi için BURTÜKODER ile bir protokol imzaladık. Üyelerimize hayırlı olmasını diliyorum” dedi.



BURTÜKODER Başkanı Kemal Arslan da yaptığı konuşmada; “Güçlü finans kurumları ve sektörler karşısında, bireysel mücadelenin olanaklı olmadığının bilinciyle örgütlenen tüketicilerimiz, bankaların haraç biçiminde aldıkları ücretleri yargıya taşıyarak adeta iğneyle kuyu kazarcasına elde ettikleri kazanımları, toplumun tüm kesimleriyle paylaşarak büyütmek, tekelci sermaye karşısında birlikte ayakta kalabilme mücadelesi vermektedir” dedi.

Basın önünde yapılan bu protokolü imzalayan taraflar el sıkışarak, hayırlı olmasını dilediler.

Yararlı Linkler

İletişim

0 248 234 62 05

Bu e-Posta adresi istenmeyen posta engelleyicileri tarafından korunuyor. Görüntülemek için JavaScript etkinleştirilmelidir.

Sosyal Medya

Adres: Yeni Mahalle Şehit Teğmen Halil DEMİRÖRS Cad. No: 2 Burdur Türkiye Telefon: +90 248 234 62 05 pbx Faks: +90 248 233 67 34
Bu site, Burdur Ticaret ve Sanayi Odası Bilgi İşlem Servisi tarafından hazırlanmaktadır. | Tüm hakları saklıdır. | © butso.org.tr | Bu e-Posta adresi istenmeyen posta engelleyicileri tarafından korunuyor. Görüntülemek için JavaScript etkinleştirilmelidir.