Skip to main content

BUTSO Başkanı Yusuf Keyik, Üçüncü defa güven tazeledi.

Keyik: Kazanan ya da kaybeden yok, Burdur kazanmıştır.

Burdur Ticaret ve Sanayi Odası (BUTSO) Yönetim Kurulu'nun mevcut Başkanı Yusuf Keyik, üçüncü defa seçim kazandı. Keyik, 13 Meslek grubu ile girdiği seçimi, bir grupta kura ile olmak üzere 13'ünü de alarak 13-0 şeklinde kazandı. Yusuf Keyik, büyük bir olgunluk içinde; "Kaybeden yoktur, Burdur kazanmıştır" dedi. Karşı grup adayı Ali Say ise, yine olgunluk ve demokrat bir tavır içinde; "Demokrasi kazanmıştır" dedi.

Sabah saat 9'da başlayan seçimler, öğleden sonra 17'de sona erdi. Burdur Ticaret ve Sanayi Odası'nda oy kullanan bin 844 delege, meslek gruplarını seçti. Demokratik ortamda geçen seçimlerde mevcut Başkan Yusuf Keyik ve Genç Başkan Adayı Ali Say, samimi görüntüler verdi.
Burdur Ticaret ve Sanayi Odası Meslek Komitesi ve Meslek Grupları Seçimi'nde Mevcut Başkan Yusuf Keyik 12 meslek grubunun 12'sini de aldı. 13. meslek grubunda ise 31-31 eşitlik sağlanınca, kura çekimi yapıldı. Kura çekimi sonucu Mevcut Başkan Yusuf Keyik'in grubu seçilerek, 13. grubu da almış oldu. Seçimde Mevcut Başkan Yusuf Keyik 824 oy alırken, rakibi Ali Say 525 oy alabildi. Kura çekimi sonrası mevcut Başkan Yusuf Keyik ve rakibi Ali Say, birbirlerini tebrik ederek, tokalaştı. Seçim sonunda üyelere seslenen Burdur Ticaret ve Sanayi Odası Meclis Başkanı Fevzi Oktay: "Şeffaf bir seçim oldu, seçim boyunca birbirimizi üzmedik. Güzel bir yarış oldu, yarışta tabi iki şık var, kazanmak ve kaybetmek, bunun alternatifi yok. Tüm katılımcılara teşekkür ediyorum. Herkes yine dostumuz, kardeşimiz, yine birlikteyiz, beraberiz, seçim bitti, bu akşamdan itibaren hep birlikteyiz" dedi.
BUTSO seçimlerinde demokrasinin kazandığını dile getiren Genç Başkan Adayı Ali Say: " demokrasi kazanmıştır, Yusuf ağabeyime başarılar dilerim, yine beraberiz, demokrasi son derece güzel yürüdü. Bize destek olan arkadaşlarımıza teşekkür ediyorum. Burdur için gereken her şeyi beraber yapacağız. Yusuf ağabeyime güvenimiz sonsuzdur. Bizden ne destek iterse, ekibimizle birlikte yanında olacağız. İhtiyaç olduğu zaman gece gündüz, akşam, sabah demeden yanında olacağımıza söz veririm" diye konuştu.

YUSUF KEYİK

Sağlıklı bir seçim ortamı yaşandığını dile getiren Burdur Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Yusuf Keyik:"Öncelikle bizlere verdiğiniz desteklerden dolayı hepinize teşekkür ediyorum. Bir seçim süreci yaşadık, son derece sağlıklı bir seçim süreci yaşadık. Yaklaşık bir aydır yaşıyoruz ama hiçbir zaman iki rakip ekip birbiriyle ilgili kötü bir söz, yorum dahi edilmedi. Kırıcı, dökücü bir laf kullanmadık, buna itina gösterdik, karşı grubumuzdaki arkadaşlarımıza bizim hakkımızda en ufak tek bir şey konuşmadıkları için, başta Ali Say kardeşimize teşekkür ediyorum.
Biz 13 meslek grubunda seçime girdik, sizlerin desteği ile 13 grubu da bizim tarafımız almış oldu. Ama bu saatten sonra Burdur kazandı. Ali kardeşimle 3. seçimi yaşadık. Kazandığımız ve kaybettiğimiz oldu; ama kazanan Burdur'dur. Biz her şeyi iyi yapıyoruz diye bir şey iddia etmedik. Şimdiye kadar 8 yıllık idarecilik dönemimde elimden gelen gayreti, samimi bir şekilde yapmaya gayret ettim. Basın açıklamam da dedim ki; eğer ben kazanırsam, Ali kardeşimizin eğer bizim bilmediğimiz projeleri varsa, bu projeler faydalı projelerse ben onunla çalışmaktan zevk duyarım, onun desteğine her zaman gönül veririm. Eğer Ali kardeşim kazanırsa, benim tecrübelerimden faydalanmak isterse, ona tecrübelerimi aktarırım" diye bir söz vermiştim. Nasip böyle gelişti. Burada kaybeden yok, kazanan Burdur. Bu saatten sonra artımız, eksimiz yok; tüm bin 844 üyemiz hep birlikteyiz, herkesin başkanıyım. Ben buradan tüm arkadaşlarımı kutluyor, teşekkür ediyorum" dedi.

NOT:
BUTSO Basın Danışmanlığı. 4.5.2013

Yararlı Linkler

İletişim

0 248 234 62 05

Bu e-Posta adresi istenmeyen posta engelleyicileri tarafından korunuyor. Görüntülemek için JavaScript etkinleştirilmelidir.

Sosyal Medya

Adres: Yeni Mahalle Şehit Teğmen Halil DEMİRÖRS Cad. No: 2 Burdur Türkiye Telefon: +90 248 234 62 05 pbx Faks: +90 248 233 67 34
Bu site, Burdur Ticaret ve Sanayi Odası Bilgi İşlem Servisi tarafından hazırlanmaktadır. | Tüm hakları saklıdır. | © butso.org.tr | Bu e-Posta adresi istenmeyen posta engelleyicileri tarafından korunuyor. Görüntülemek için JavaScript etkinleştirilmelidir.