Skip to main content

BUTSO Başkanı Yusuf Keyik'ten Yeni Kabine Değerlendirmesi

Burdur Ticaret ve Sanayi Odası (BUTSO) Yönetim Kurulu Başkanı Yusuf Keyik, Türkiye'nin 'Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi' ile her alanda daha hızlı karar alma mekanizmasına kavuşacağını belirterek, "Artık önümüzde ülkemiz ve milletimiz için belirsizliklerin ortadan kalktığı, istikrarlı bir dönem var. Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemiyle değişim ve reform süreci başladı" dedi.

Büyük ve güçlü Türkiye için bir an önce ekonomiye ve reformlara odaklanılması gerektiğini belirten Başkan Keyik, "Milletimizin iradesiyle kabul edilen Cumhurbaşkanlığı Yönetim Sistemimiz; 09.07.2018 tarihinde gerçekleşen Yemin Töreni ile resmen başlamıştır. İnanıyoruz ki yeni yönetim sistemi ile hantal yapı ortadan kalkacak yerine hızlı, dinamik, istikrarlı ve güvenli bir yapı ile güçlenecektir. Sayın Cumhurbaşkanımız tarafından açıklanan yeni kabine ülkemize yeni bir ses yeni bir nefes olacaktır. Oluşan kabine de iş dünyasından isimlerin yer alması ekonomimize ve sistemin daha etkin yürümesine ivme kazandıracaktır. Özellikle Yeni Ticaret Bakanımız Sayın Ruhsar Pekcan’ın TOBB camiamızdan bir isim olması da bizi ziyadesiyle memnun etmiştir. Bundan böyle kayıp edeceğimiz zamanımız yoktur. Türkiye’yi süratle hedeflerine ulaştıracak reformlara ve özellikle ekonomiye odaklanmamız gerekmektedir. Yeni hükümet sisteminin ülkemize hayırlar getirmesi temennisi ile Yeni kabineye başarılar diliyorum" diye konuştu.

Yararlı Linkler

İletişim

0 248 234 62 05

Bu e-Posta adresi istenmeyen posta engelleyicileri tarafından korunuyor. Görüntülemek için JavaScript etkinleştirilmelidir.

Sosyal Medya

Adres: Yeni Mahalle Şehit Teğmen Halil DEMİRÖRS Cad. No: 2 Burdur Türkiye Telefon: +90 248 234 62 05 pbx Faks: +90 248 233 67 34
Bu site, Burdur Ticaret ve Sanayi Odası Bilgi İşlem Servisi tarafından hazırlanmaktadır. | Tüm hakları saklıdır. | © butso.org.tr | Bu e-Posta adresi istenmeyen posta engelleyicileri tarafından korunuyor. Görüntülemek için JavaScript etkinleştirilmelidir.