BUTSO Başkanı Yusuf Keyik'ten Berat Kandili mesajı

Burdur Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Yusuf Keyik Berat Kandili dolayısıyla yayınladığı mesajında, başta Burdurlular olmak üzere tüm İslam Âlemi’nin kandilini kutladı.

Başkan Yusuf Keyik mesajında,“Bir kez daha Ramazan ayının müjdecisi, günahlardan kurtuluş gecesi olan Berat Kandili’ni idrak etmenin huzur ve mutluluğunu yaşıyoruz. Milletimizin birlik ve beraberlik duygularının, sosyal dayanışma ve kaynaşma özelliklerinin doruğa çıktığı kandil geceleri kendimize ve bütün insanlığa karşı sorumluluklarımızı hatırlamamız için büyük bir fırsattır. Manevi iklimlerin yoğun olduğu bu önemli gecelerin kardeşliğimiz ve beraberliğimizin güçlenmesine vesile olmasını temenni ederim. Bu duygu ve düşüncelerle başta Hemşehrilerim olmak üzere Milletimizin ve bütün İslam aleminin Berat Kandilini kutluyor, bu gecede yapacağımız ibadet, dua ve yakarışların arınmamıza vesile olmasını diliyor, Berat kandilinin insanlığa barış ve huzur getirmesini Yüce Allah'tan niyaz ediyorum" dedi.