Skip to main content

BUTSO Başkanı Yusuf Keyik, 15. Aziziye Yayla Şenliklerinde

Burdur Ticaret ve Sanayi Odası (BUTSO) Yönetim Kurulu Başkanı Yusuf Keyik, iki yıl Tarihi Kırkpınar Ağalığı yapan Mehmet Cadıl’ın 15 yıldır düzenlediği, Aziziye Yalla Şenliğine katılarak, Teke Yöresi kültür ve eğlence geleneğine destek verdi. 
Bu kültürü yaşatma gayreti içinde olan Mehmet Cadıl’a teşekkür eden Keyik; “Millet kimliğimizin gelecek nesillere taşınması için tarih, kültür ve geleneklerimizin yaşatılması ve korunması, en az ekonomik değer ve kazanımlar kadar önemlidir” dedi.

Şenlikte, Mehmet Cadıl’ın açış ve protokolün selamlama konuşmalarının ardından, Halil Er’in okuduğu Teke Yöresi Türküleri söylenerek, oyunlar oynandı. Şenliğe katılanlar bol bol fotoğraf çekildi.

İşte Şenlikten enstanteneler:



Yararlı Linkler

İletişim

0 248 234 62 05

Bu e-Posta adresi istenmeyen posta engelleyicileri tarafından korunuyor. Görüntülemek için JavaScript etkinleştirilmelidir.

Sosyal Medya

Adres: Yeni Mahalle Şehit Teğmen Halil DEMİRÖRS Cad. No: 2 Burdur Türkiye Telefon: +90 248 234 62 05 pbx Faks: +90 248 233 67 34
Bu site, Burdur Ticaret ve Sanayi Odası Bilgi İşlem Servisi tarafından hazırlanmaktadır. | Tüm hakları saklıdır. | © butso.org.tr | Bu e-Posta adresi istenmeyen posta engelleyicileri tarafından korunuyor. Görüntülemek için JavaScript etkinleştirilmelidir.