Skip to main content

BUTSO Başkanı Keyik, ‘VII. Türkiye Ticaret ve Sanayi Şurası’na katıldı.

Geçtiğimiz gün, Burdur Ticaret ve Sanayi Odası (BUTSO) Başkanı Yusuf Keyik’in de bulunduğu, TOBB ‘7. Türkiye Ticaret ve Sanayi Şurası’da konuşan TOBB Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu, “Ayakta kalabilmek için, daha sağlam bir zemin hazırlamalıyız” dedi. Şura’da BUTSO Yönetim Kurulu Başkanı Yusuf Keyik de bir konuşma yaparak; Burdur, bölge ve Ülke ekonomisine ilişkin görüşlerini açıkladı.


Şura’nın açış konuşmasını yapan TOBB Başkanı Hisarcıklıoğlu, 7. Türkiye Ticaret ve Sanayi Şurası'nda bölgeler ve konseyler bazında öne çıkan konuların ele alınacağını belirterek, "Çözüm için, icracı ve reformcu anlayışı devam ettirmeliyiz. Cumhurbaşkanlığı seçiminden sonra, ülkemizde huzur ortamını güçlendirmeliyiz. Küresel risklerin yeniden artmaya başladığı bir dönemdeyiz. Böyle zamanlarda, ayakta kalabilmek için, kendimize daha sağlam bir zemin hazırlamalıyız" dedi.

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) 7. Türkiye Ticaret ve Sanayi Şurası, TOBB Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu'nun evsahipliğinde, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın başkanlığında, Bakanlar ve bürokratlar ile 365 oda ve borsanın başkanları ve Konsey üyelerinin katılımıyla, TOBB Konferans Salonu'nda yapıldı. Şurada açılış konuşmasını yapan TOBB Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu, odaların, borsaların ve konseylerin kapsamlı bir çalışmayla özel sektörün mikro ve makro sorunlarını belirlediğini, çözüm önerilerini hazırladığını vurguladı. Hisarcıklıoğlu, tüm bu önerileri, ilgili Bakanlıklar ve kamu kurumları bazında tasnif ettiklerini bildirdi. Hisarcıklıoğlu, bu toplantıdan sonra her birine, kendilerini ilgilendiren konuları göndereceklerini açıkladı.



ÖNE ÇIKAN KONULAR

Şura'da, bölgeler ve konseyler bazında öne çıkan konuları belirten Hisarcıklıoğlu şunları kaydetti: "Bu alanlarda da çözüm sağlayabilmek için, icracı ve reformcu anlayışı devam ettirmeliyiz. Bunun için de Cumhurbaşkanlığı seçiminden sonra, ülkemizde huzur ortamını güçlendirmeliyiz. Zira küresel risklerin hem iktisadi ve hem de coğrafi olarak yeniden artmaya başladığı bir dönemdeyiz. Böyle zamanlarda, ayakta kalabilmek için, kendimize daha sağlam bir zemin hazırlamalıyız."

Hisarcıklıoğlu, 90'larda yaşanan olaylardan dolayı, çok sıkıntılar çekildiğini, bu nedenle Türkiye ekonomisinde ve siyasetinde istikrarın ve huzurun devamını arzu ettiklerini vurgulayarak, "Huzur ve istikrar olsun ki, ekonomide atılım yapmamızı sağlayan reform ateşi yeniden canlansın" ifadelerini kullandı.

Yararlı Linkler

İletişim

0 248 234 62 05

Bu e-Posta adresi istenmeyen posta engelleyicileri tarafından korunuyor. Görüntülemek için JavaScript etkinleştirilmelidir.

Sosyal Medya

Adres: Yeni Mahalle Şehit Teğmen Halil DEMİRÖRS Cad. No: 2 Burdur Türkiye Telefon: +90 248 234 62 05 pbx Faks: +90 248 233 67 34
Bu site, Burdur Ticaret ve Sanayi Odası Bilgi İşlem Servisi tarafından hazırlanmaktadır. | Tüm hakları saklıdır. | © butso.org.tr | Bu e-Posta adresi istenmeyen posta engelleyicileri tarafından korunuyor. Görüntülemek için JavaScript etkinleştirilmelidir.