BUTSO Başkanı Keyik: Vali Oğuz İlkokulu’na AB Çocuk Parkı Yapıldı.

Burdur Merkez’de Vali Dr. S.Oğuz İlkokulu’da, Avrupa Birliği (AB) Çocuk Parkı Projesi uygulandı.
Burdur Ticaret ve Sanayi Odası (BUTSO) Yönetim Kurulu Başkanı Yusuf Keyik’in verdiği bilgiye göre; tüm masrafları, Antalya Ticaret ve Sanayi Odası (ATSO) Antalya AB Bilgi Merkezi bütçesinden karşılanarak, ilimiz merkez okullarından Vali Dr. Süleyman Oğuz İlkokulu’na Avrupa Birliği Oyun Parkı yapımı gerçekleşti.

ATSO Antalya AB Bilgi Merkezi, 1998 yılında, bir protokol ile kurulmuş ve Burdur Ticaret Sanayi Odası bünyesinde de bu merkeze bağlı olarak “Burdur AB Bilgi Noktası” oluşturulmuş ve aynı kapsamda faaliyet göstermektedir. Bu merkezler, AB-Türkiye ilişkileri konusunda, Antalya ve Bölge halkının ihtiyaç duyduğu bilgi sağlanmakta ve her yıl, AB Türkiye Delegasyonu ile işbirliği içerisinde, ihtiyaç duyulan alanlarda etkinlik ve toplantılar düzenlemektedir. Burdur’a yapılan söz konusu AB Oyun Parkı da bu kapsamda, AB Türkiye Delegasyonu’nun onayı ile gerçekleştirilmiştir.